keskiviikkona, syyskuuta 12, 2012

SohvavuorikaurisPäivä saikin kruununsa kun suunnattiin nenämme lastenklinikalle. Taaviainen tuli otsa eellä paloauton päälle sohvalta. Otsassa mehevä lontto ja kunnon raapaumat. Äitimäisesti tuli sanottua; mitä mä oon sanonut tuosta sohvalla hyppimisestä.

Terveysneuvonta käsi näytille klinikalle. Päästiinkin jonon ohi lääkärille ja poika todettiin mehevää lonttoa lukuunottamatta terveeksi tapaukseksi. Kotiin vaan ja herätetään kerran yöllä. Tuossa tuo taas kaasu pohjassa riehuu.

Klinikalta ei ois haluttu lähteä, oli kivat lelut ja hieno akvaario. Taksissakin oli niin kovin kivaa. Ekstrabonus viittomia osanneesta vastaanoton ihanasta hoitajatädistä!

Rontti! Ethän ota tavaksi, kakara!!!

3 kommenttia:

 1. Mahtava sarvi teidän vuorikauriilla! Ja toiseen tekstiin viitaten, uskomatonta, että Pulla Churchill on jo vuoden! Siis ihan justiinhan sinä teit sitä viikon (siltä se tuntui) siellä synnärillä. :)

  Mukavia synttärikemuja, sekä yksi- että neljäkymmenvuotis!

  VastaaPoista
 2. Sas se! Mä kans oon sitä mieltä että sitä sälliä puserrettiin häätöön viikon päivät :D Uskomatonta todellakin että pian on vuosi täynnä! Rehellisesti todettava on että muistikuvia meneestä vuodesta ei ole kuin välähdyksenomaisesti. Nyt alkaa helpottamaan. Ja nyt tuo nuorimieskin alkaa olemaan oikeen oiva toveri tälle köörille!

  Vuorikauris kiittää sarven kehumisesta, taitaa huomenna hieman leveillä päikyssä siitä!

  VastaaPoista
 3. Miten tuo sarvi onnistui tulemaan noin upeasti keskelle kulmakarvojen väliin. Siis tuohon on suorastaan tähdätty tuohon symmetriaan! Yksisarvinen kerrassaan! :D

  Vakavasti ottaen, hyvä ettei mitään ollut hätänä kuitenkaan, tuommonen päälleen tippuminen on aina pelottavaa.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...