sunnuntaina, syyskuuta 02, 2012

Kuka hullu?

Kuka hullu lähtee kaatosateessa, lauantai-iltana ulos? Juoksemaan massatapahtumaan 10km?

MINÄ!

Niin sitä mentiin. Aluksi tunnelma oli aika jäätävä, kun vettä tuli poikittain taivaalta. Väänsin monta kertaa piponi kuivaksi, persuksista tippui vettä kuin räystäältä. Ennen lähtöä tunnelma oli kertakaikkisen hysteerinen, "mitä hittoa mä oon mennyt tekemään??!!!" - kun lähtö tuli iski totuus. Nyt se on vaan sitten juostava.

Niin sitä juostiin. Ekat kaksi kilometriä meni ihan kepein askelin, mutta lähinnä kauhistutti se että kilometrejä on vielä jäljellä. Vesisade lakkasi pian ja jäljellä oli vain järkyttävät lätäköt.

Kuuden kilometrin kohdalla iski ilo; me ollaan voiton puolella. Kahdeksassa kilsassa tuli riemu, ei ole todellista, näin lähellä maalia. Viimeisen kilometrin kohdalla sitä vaan riemuitsi siitä, että oikeesti me ollaan ihan kohta maalissa, me tehtiin tää!!!Litimärkänä maaliviivan yli, itsensä voittaneena. Tavoiteaikakin alittui 5 minuutilla, vaikkakin tavoite oli oikeasti päästä maaliin. Uskomatonta menoa!

Henkkoht proggikseni jatkuu. Tavoitteena on juosta näitä "leikkimielisiä" skaboja muutamat vuodessa, saada askelta lentämään ja painoa alas. Minikokoisena jakkihärkänä sitä puskee nämä läpi, vaikka kroppa on mitä vaan muuta kuin pikajuoksian. Ainoa hoikka kohta on ripset.

Vielä vajaat puoli vuotta sitten oli tavoite juosta bussille 10 metriä ilman että kuolee. Nyt tavoitteena oli juosta 10 kilometriä, ilman että lyhistyy maahan ja huutaa äitiä. Ja niin sitä mentiin. Yllättävän hyvässä hapessa olen tänäänkin, ainoa on hiertymät, mitkä märät vaatteet aiheutti. Lihakset ovat vähäsen hellänä, mutta yllättävän pirteä yleisolotila.

Mä olen ylpeä itsestäni. Olen umpihullu, mutta senhän kaikki jo tiesi. Ensi vuonna samaan sarjaan ja ajasta aikanakin 10min pois. Mieluiten painosta 10kg pois - mutta olkoot tuo sitten ensivuoden tavoitemurheena!

Tänään hyvällä omatunnolla pizza. Pitäähän ne kuluneet hiilarivarastot tankata?
hyväminä!!!

9 kommenttia:

 1. Jee, onnittelut, ihan huippusuoritus!! Itsensä ylittäminen ja sen voiman löytäminen on ihan parasta!! Tuuleta kunnolla ja muista leuhkia ihan kaikille mitä olet tehnyt!! Hyvä sinä tosiaan!!

  VastaaPoista
 2. Loisto juttu ;)
  Niin sitä pitää!

  VastaaPoista
 3. Vitsi Piuku noi sun sanalliset kuvaukset on täyttä rautaa. Hoikat ripset !!! Lopultakin sain semmosen lauseen jolla voi lyödä jauhot suuhun . Ja siis niin valtaisa määrä rispektiä täältä sulle ettei mitään määrää. Tällä ryhävalaan kropalla ei tota pysty tekemään. Ei vaikka on toi punanen töyhtökin päälaelle (tukka). Sama proggis kyllä muuten menossa eli painoa alas , että vois laittaa sen rollaattorin hankinnan hamaan tulevaisuuden äärinurkalle.
  Upee suoritus Piuku. Sä olet kaikista sanoistas huolimatta melkoinen energiasähikäinen.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, hyvä! Onnea hienosta suorituksesta! Tuohon ei jokainen pysty!

  VastaaPoista
 5. Mageeta, harmi ettei sää suosinut mutta mitäs näistä kun olet ylittänyt itsesi! Varo vaan tohon juoksemiseen voi tulla himo!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille yhtäläisesti onnitteluista!
  Mä oon aika levee, monella tapaa :D

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Olen juuri perustanut uuden mammablogeja listaavan blogin, johon toivon sinun käyvän tutustumassa ja ehkä jopa liittymässä!

  http://mammabloggarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...