maanantaina, elokuuta 27, 2012

Voihan tappi!

Mulla on missio. Löytää jostain tälläiselle rehevälle, karjalaista karjakkosukua olevalle reitevälle, rintavalle ja persevälle metriviheltäjälle sellainen kolttu jossa näyttäis hyvältä. Tai siis, koko maahan sellaista ihmemekkoa etsii.

Toisaalta suunnittelin, että voihan sitä somia itsensä kaikenmaailman kohottavaan, tukevaan, tunkevaan, litistävää, lätistävään ja muotoilevaan alusasuun. Sitten sitä täytyy vaan miettiä, että millaisella pissakatetrilla itsensä täytyy valjastaa, jotta se homma illan tullen onnistuu. Koska, tilaisuus johon olen menossa, on taatusti kostea ja tammisen pyöreä.

Kengät on jo. Mies risti ne maijapoppaskengiksi. Niissä on korkoa ja mukavuutta ja ne on mustat ja sopii kaiken kanssa. Mutta mistä, oi mistä hyvännäköisiä kolttuja oikein saakaan - ilman että tarttee harkita henkilökohtaista konkurssia tai kotitekoista tiinajylhäklinikkaa?

haaveissa olisi joku epäsymmetrinen setti. Koska, se kuulemma sopii muodoiltaan tälläiselle muodoiltaan estottomalle. Mitään soputelttaa rusetilla en tahdo, koska onhan tässä kropassa tissitkin; ehkä niiden avulla voi pelata?

Emmäätiä. Lyökää nyt tälläinen verkkarit-hupparit-lenkkitossut-kotiäiti yhtäkkiä laittamaan ihan oikeita vaatteita päälle -ei ole helppo haaste ei. Ja oikeesti, sitä ois niiiin hienoa näyttää joskus joltain muultakin, kuin - noh -siltä mitä on.

Tahdon yhdeksi illaksi onnistuneen identiteetinvaihdon.
Help me - ideoita otetaan vastaan!

7 kommenttia:

 1. Sellainen kotimainen ku coconate valmistaa ihania pellavajuttuja, joissa on kivat mallit ja joku juju, joka hämää katsojaa kiinnittämään huomion muualle kuin tasapaksuun vaatteen sisältöön :) voi olla, etteivät ole sun tilaisuuteen tarpeeksi juhlavia, mutta kannattaa vilkaista kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih, noi oli IHANIA! Itseasiassa, omistan muutaman vastaavanlaisen ihanuuden -tähän tilaisuuteen ne ei käy, mutta muihin kyllä. Kauniita!

   Poista
 2. Jotain mustaa, vähän bling blingiä ja paljon avonaista kaula-aukkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä mä meinaan mennä. Erihyvä!

   Poista
 3. vivien of holloway. Saa tasapaksustakin kurvikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äkkiä tsekkaamaan, kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Voi minä niin rakastan noita 50-luvun mekkoja :) Tosin kun yritin mennä nettisivuille niin herjaa jostain haittaohjelmasta.

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...