perjantaina, elokuuta 10, 2012

MoniviljaJöötiTässä ihan on joutunut opetella kokkaamista tuon Skrapiksen kanssa. Uusin epäilyttävän näköinen setti on on KauraJöötiksi ristimäni patukka. Kun kaurapuuroaineksia ei ollut, muodostui siitä MoniviljaJööti.

Pari banaania, pari-kolme dl puurohiutaleita ja päälle vettä. Sekoitetaan tupperwaren sikakalliissa multihärpättimessä (pikakokki?) ja läiskitään uunipellilli patukkamuotoon. Ripotellaan sesaminsiemeniä päälle siinä toivossa, että nuo näyttäis joltain muulta kuin Siltä Itseltään (jolloin ne näyttää Siltä Itseltään kera seesaminsiementen).

Paistetaan uunissa n. 20min ja avot. Kouraansopivia powerbarseja! Ja kauhean näkösiä!
(kuvatkin on yhtä hyvää laatua, kännystä akku vähissä ja vain RetroCamera suostui yhteistyöhön!)

Aamut on muuten kulunut hauskasti; olen kattellut Viaplayn kautta leffanpätkää keittiössä kahvikupin äärellä, sillä välin kun Söör Pikkusottaaja on nauttinut aamupalaansa. Hiiop, kuulostaa hyvälle! Sois olleen vaan enemmän lastenohjelmia tuossa vempeleessä. Niin ja seuraavaksi Buzzaillaan sitten Piltin maitojuomia.4 kommenttia:

 1. Siis wau, miten innovatiivistä.
  Osa aikuisitakin nauttii ravintonsa vauhdissa erilaisina patukoina ja matkakaffeina.
  Nyt kun teidän nuoriso kasvaa näitten kotitekoisten palleroiden ja pötkylöiden voimalla "minä itte", voipi ehkä uteliaisuus lautasiin ja aterimiin herätä myöhemmin (toivottavasti).
  Tärkeintä on saada napa täyteen tavalla tai toisella, jotta kasvais isommaksi!
  Erävoitto sulle!

  VastaaPoista
 2. Ai kauhea miten aktiivista ja ai kauhea miten kauhean näköisiä.:-) Tuli huono omatunto. Etkö voi vaan ladata mysliä jugurtin sekaan tms ettet tuhoaisi meidän huonompien äitien itsekunnioituksen rippeitäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoli pois, tähän se luovuus sitten loppuikin!!!
   Mä lupaan lotrata jatkossa ihan vaan sillä kaurapuuro-mössö-kasvis-älä-liimaa-sitä-makkaraa-kattoon- linjalla. Vain kanssaäitien tähden (juujuu..)

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...