lauantaina, heinäkuuta 28, 2012

Ihanittemies!

Joo on tolla tahtoa, tolla alta vuosikkaalla pampulalla. Syöminen on ollut yhtä taistoa tänään, kunnes todettiin että ihan sama. Tossa on lautanen, tossa lusikka - sotke.

Ihmetys oli luokkaa megalomaaninen, kun pikkuäijä ryhtyi pistelemään iltapuuroa ääntä kohden. Okei, ohi meni reilun lastin verran, mutta suurin osa kuitenkin kitusiin asti! MinäItteMies!
Taitaa Bullis oppia nopeampaan syömään itse, kuin Taaviainen. Intoa on pienemmällä ainakin enemmän.

7 kommenttia:

 1. Ja otsikostahan luin "ihannemies". Vinkki itselleni: nuku öisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uni on heikoille, jos meidän pojilta kysyy. Mäen kysyis, nukkuisin - mutta ne ei kysy multa :D ja onhan toi aika ihannemies, totta!

   Poista
 2. En ole kyllä koskaan ymmärtänyt, miksi "minä itte" -vaihetta pidetään huonona asiana. Kun esikoisella sitä ei ole oikein koskaan ollut, vaan kaikki taidot on täytynyt maanitella esiin, niin kyllä sitä kuopuksen helppoudesta nauttii, vaikka joskus saisi pieneltä ihmiseltä haukut siitä, että erehtyy tekemään jotain hänen puolestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mutta se taitaa olla kiinni katsantokannasta; jos ei ole tätä kokemusta siitä että kaikki pitää juurstajaksain houkutella tai opettaa, näkee asian toisella tavalla. Kait?

   Poista
  2. Jep, jos ei ole oikeita ongelmia, niin sitten ihan normaaleistakin asioista aletaan tehdä ongelmaa. Eihän se elämä helponkaan lapsen kanssa mitenkään vaivatonta ole.

   Poista
  3. Vahva ilmaisu, mutta ajatus on sama :)

   Eikä sillä, varmasti oikeasti todella itsepäisen minäitselapsen kanssa puuha on eeppisen hankalaa. Se näkökulma siihen on vaan toinen, kun esikoisella ei ole sitä tahtoa hoitaa "minä itse" akselilla.

   Poista
  4. Aivan. Toisen lapsen kanssa tietää myös sen, että kun taito on hallussa, niin hankala vaihe menee ohi - tai siis tilalle tulee toisella tavalla hankala vaihe.

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...