sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Hulinaa!

Kirjoittelu on selkeästi kesäisellä lepposalla vaihteella. Ei ole sen kummallisempia asioita kerrottavana; tavallista tallaamista. Sinänsä äärimmäisen helpottavaa!

Pulla on ryhtynyt nukkumaan vähän paremmin yönsä, herää siinä 5 aikaan ekan kerran syömään ja nyt on haasteena lähinnä se, että sälli on tuolloin täysin valmis nousemaan hereille. Äiti ei. Samalla Pullan kehitys harppaa eteenpäin, tukia pitkin otetaan haparoivia askeleita, nuppi on aivan mustelmilla kuten sääretkin. Minkäänmoista älliä ei touhussa ole - eron huomaa hyvin Taaviaiseen joka lähti kävelemään vasta viime kesänä. Silloin oli jo mukana hieman varovaisuutta ja ymmärrystäkin.


Makeimmat narut saa aikaan Isoveikka!


Taavianen treenailee uudella potkupyörällään, saan uhmiskohtauksia ja on siinä kaiken keskellä uskomaton ilopilleri ja äitin murunen. Jotekin tuntuu että sälli on kasvanut lyhyessä ajassa hirveästi, uhmiskohtaukset ei hallitse koko päivää. Puhetta tulee hitaasti enemmän ja enemmän, lähinnä sitä tavuttelua - mutta koko ajan enemmän. Kesän ajaksi jää PuTe tauolle joten saa nähdä millaisen minimiehen sinne sitten syssyn korvalla esittää!

Ollaan koko perhe 6 viikkoa kesällä kotosalla. Ihanaa ja samalla pelottavaa, eihän me ikinä olla ehditty olemaan niin paljon vapaalla keskenämme! Katsotaan, mitä kesä tuo tullessaan. Vaikka ikävä Brunoa kohden on kova, huomaa myös nyt sen että nytpä voidaan tehdä äkkipyrähdyksiä sinne, tänne ja tuonne ihan fiiliksen mukaan, kun mikään ei sido suunnittelemaan liikatarkkaan.Tänään äiti menee ystävän kanssa syömään ja tapaa myös Johnny Depin. Hihhei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...