maanantaina, toukokuuta 21, 2012

Kuivan kesän oravasta vantteraksi jyrsijäksi?

Ilolla, lämmöllä ja suurella riemulla täten juhlallisesti ilmoitamme että kuikkahuikkapoikamme on nykyään sopusuhtaisen normaalipainoinen! Pituuden ja painon suhde on vain -0.8%!

Strategiset mitat tällä vantteralla jalopuulla on 89cm kera 12kg - kompaktin kokoinen nuorimies.

Kyllähän tän eteen on tehty duunia. Mutta nyt se ruoka alkaa vaan tarttumaan ja maistumaan. mikä on UPEETA. Nyt sitten voidaan ryhtyä stressittömiksi; pistin neuvolantädin komentelemaan meitä. Että nyt loppuu murheet! Varsinkin rakkalla siipalla välillä tuntuu istuvan tiukemmassa tuo muisto "laihoista vuosista" - nyt ei todella tuputeta ollenkaan.

Korvatilanne oli rauhallinen. Lähetettä ei saatu vieläkään, mutta lääkäri onnistui näkemään liikkuvan, terveen tärykalvon. Toisessa korvassa edelleenkin se putki juntassa korvakäytävässä, mutta sitä ei kuulemma oteta pois. Saa tipahtaa ittekseen. Noh, katotaan - jos se vielä pitkään siellä roikkuu ja poikaa haittaa, niin käydään jossain piipahtamassa sen poistossa.

Kaikenkaikkiaan upeeta.

Ps. tuo pienempi Pörrö-Orava oli 70cm ja 9,270kg - eli sutjakoitunut söör vanttera! Sai paljon kehuja huimasta tahdistaan.

Meillä on kaikki hyvin!

2 kommenttia:

  1. Aivan ylisuperhyperhuippua! -0,8! Meillä syötiin 3vee synttärikakkua samalla sen kunniaksi ku kymppikilo meni rikki ja käyrä nousi -15 -20stä. Ja en oikeesti voi ees kuvitella, miltä tuntuu kun on ns. "normaali" (enkä oikeesti halua käyttää tätä sanaa) kakkonen. <3

    VastaaPoista
  2. Pituus ja paino ikästardardikäyrillä menee siellä -20 tunnelmassa, mutta nää meidän kromosomivesselit on hitaampaa sortimentaalia kasvamaan!

    Onnittelut kymppikilon kakulle, isosti! Tsemppiä arkeenne, se on tiukkaa hommaa tuo pienen kuikelon kanssa "taisteleminen" jokaisen gramman eteen.

    Me pidetään metribileet kyllä siinä vaiheessa kun sinne päästään :D

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...