perjantaina, toukokuuta 25, 2012

Inno? Tyylivarkaat? Sisusta pikkurahalla?Avot!

Siin ne ny on! Kolmen kuukauden vaippatarpeet. Hienoa, upeeta ja mahtavaa. Kaikinpuolin. Uskon että satsi tulee riittämään kyllä paaljon pidemmälle. Maailmankaikkeus ei pelastu minun kanssani, koska kestovaippailuun mulla ei tässä arjessa rahkeet riitä - harkkahousuiksi sitten kun homma alkaa toimimaan jo, otetaan kestopöksyjä.

Mutta. Nyt ois hyvät ideat tarpeen? Miten tuunata tuollainen keko blöjaneita osaksi sisustusta ja helposti saataville? Naamioidaan marmoripylvääksi, kuumaliimataan kukkasia - nyt ois tosipaikka kaikille sisustuseksperteille. Voi ollaa että mene Teukankin sormi suuhun kun pitää jemmata tykötarpeita eikä T.I.L.A riitä.

Nyt ideoita heittämään! Sängynalla on mamman kangas-ja lankakätkö (jaa minä vuonna niitä ehtis ihmetellä), vaatekaapit tursuu rytkyä ja relettä, uusi upea lipastokin on äiteen askartelutarvikkeita solkenaan. Tehdäänkö siis vaipoista trendikäs viirinauha vai isketäänkö tortunpidättimet kukkarukkun ruusuksi asetellen? Ideoita otetaan vastaan, eritoten sellaisia minkä kanssa saa nauraa kippurassa.

Pahvilaatikoille on kyllä huutoa; Jos ne selviää siedettävässä kunnossa Taaviaisen avaruusmatkoista, niihin pakataan kamaa menemään kellariin.

16 kommenttia:

 1. Meillä vastaava Pampers / Huggies-kuorma saadaan mahdutettua vaatehuoneeseen onneksi. Mitään ihastuttavia ideoita ei ole, mutta ilmoittaudu sinne Innoon, niin saa muutkin vastaavan ongelman kanssa painivat samalla niitä sisustusideoita ;)
  Tai miten ois näitä Ikean lokerikoita kattoon roikkumaan kylppäriin lastenhuoneeseen, olohuoneeseen... Samalla saisitte lasta kehittävän harrastuksen, kun heittelisitte yhdessä niitä vaippoja :D
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40096166/#/90096164
  "Ominaisuudet
  - Sopii hyvin myös eteiseen, kylpyhuoneeseen ym.
  - Verkon läpi on helppo nähdä, mitä sisällä on.
  - Maaliin heittäminen tekee siivoamisesta ja lajittelemisesta hauskaa.
  - Kiinnitetään tarranauhalla, joka irtoaa, jos lapsi yrittää kiivetä verkkoa pitkin.
  - Maaliin tähtääminen kehittää lapsen kykyä arvioida välimatkoja ja koordinoida liikkeitään."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aihherranen aika :D Kieltämättä, siinä ois iltapuhdetta parhaimmillaan kun heittelis vaippoja noihin, HIH! Mikä mahtava motersni sisustuselementti!

   Poista
 2. Voi kun ois kiva, jos jollain ois joku hyvä idea vaippojen säilyttämiseen "julkisissa" tiloissa. Meillä kun vaipat säilytetään (sekä kestot että kertikset) olohuoneessa, missä ne aina vaihdetaankin, niin oishan se kiva, että ne vois säilyttää jotenkin katseenkestävästi. Toivottavasti joku keksii. Jään kyttäämään kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään että näissä hauskuuksissa on ainoa vaippaidea se, että äiteet tarttee omat pöksynsuojat! joten ihmetellään!

   Poista
  2. Meilläkin vaihdettiin vaipat olohuoneessa ensimmäiset kuukaudet. Ratkaisin ongelman pakkaamalla, vaipat, kosteuspyyhkeet yms tykötarpeet siistiin kannelliseen laatikkoon. Laatikko oli olohuoneen lattialla, ja sieltä kaivettiin vaipat tarvittaessa. Jos ei tiennyt mitä siellä on sisällä, niin näki vain yksinkertaisen laatikon :)

   Poista
  3. Se laatikko, mikä 504 vaipan säilömiseen tarvitaan on sen verta iso sisustuselementti, ettei se ihan yksinkertainen laatikko riitä :) Meidän "käyttövaippasäilö" on hoitopöydän (nyk. lipasto, kiitos Ikean!) lokerikossa jonne putoaa kerrallaan 1pkt Pullan ja 1pkt Taaviaisen blöijiksiä!

   Kaksi laatikkoa muuten seisoo edelleen tossa olkkarissa :D
   Pinnasängyn alla ois tilaa. Sinne mahtuu ainakin yksi flättirivi, eli neljä vaippapakettia. Jäljelle jää siis vain 8 vaippapakettia jemmattavaksi. Hmm.

   Poista
 3. Vaippapaketeille voisi ommella kivat kangaspäälliset, niin saisitte mukavia koriste- tai istuintyynyjä. Siinä voisivat naperot istua Pikku Kakkosta katselemassa, ja kavereillekin riittäisi pehmustusta peffan alle. Rakenteluleikkeihinkin tuollaiset jättipehmopalikat kävisivät mainiosti.

  (Meillä nuo säilytetään kellarikomerossa, josta tarvittaessa haetaan uusi paketti käyttöön.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palikkameininkin taitaa tulla jo ihan luonnostaan! Tosissaan, sellainen intialaistyyppinen "tyynyjä kaikkialla" systeemi vois olla ihan näppäRä :D

   Poista
 4. Ompelet hyvät pussit vaippapaketille ja avot: penkki. Meillä ihan oikeasti käytettiin niitä Neidin penkkinä, kun harjoiteltiin seisomaan nousua :) Siitä oli hyvä katella telkkaria ja samalla harjoitella ylösalas menoa.

  Ostakaa sellainen roskispusseille tarkoitettu pussi, minkä voi täyttää yläpäästä ja alapäästä napata pienestä kolosta ulos. Tai sitten joku hieno ripustettava pyykkipussi.

  Tapetointi? Lastenhuoneeseen sais oikein kivan tapetin vaipoista. Ja ois vaihtuva teema, kun vaippojen kuvat vaihtuu.

  Kirjahyllyyn kirjojen tilalle? Muilla luetaan kirjoja, teillä vaippoja. Siistiin riviin vaan nokottamaan.

  Kattokruunuun lampun varjostimiksi. Virkkaat yhteen ja saat maton. Teet ukostasi muumion vaipoilla.

  Jos ei oikein mikään vielä natsannut, niin kehittelen sitten lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mään sieluni tuhruisin silmin sellaisen lattiasta kattoon olevan muovipussiteline tuunattu vaippapussipötkelöksi- vehkeen :D

   Toisalta, taaviainen kolhii itseään sängynreunoihin, noillahan vois pehmustaa sen koko pedin :D

   Anna tulla vaan lisää! Nää oli niin hyviä!
   Tulee useampi katseenvangitsia :D

   Poista
 5. Nyrkkeilysäkkejä olohuone + muut huoneet täyteen - voit vapaasti hyödyntää tuota ÄItin ideaa muovipussipussista samalla. Teet nyrkkeilysäkki-kokoisen vaippapussin, josta alhaalta saa kiskasta vaipan pois. Ja hei ylös vaikka aukko, josta niitä voi heittää sinne lisää!!

  Tai säkkituoli? Pussin suu kiinni tarvittaessa toisesta päästä ja sisäpuoli täyteen vaippoja. Tuolin pehmeys: vaihteleva, et ennätä tylsisystyä niin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyrkkeilysäkit jokapaikassa - se kuulostaa hyvälle!!!
   ou Jee!

   Poista
 6. Mä tuun tekemään neulegraffitin tuon vaippatornin päälle. Art goes Up and Go! *liekeissä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sponssikampanja käynnissä; saadaan mainostempauksesta sitten Tenat vanhoille päivillemme?

   Hih!

   Poista
 7. amerikkalainen babyshower-tyylinen vaippakerroskakku?
  Tyyliin meillä elämä on yhtä juhlaa?

  Laatikoista pöydät, paketeista tuolit? Vietätte koko perheen yhteisen japanilaisen teehetken?

  Lasten leikkipaikaksi? Pinnasänky täyteen vaippoja ja naperot sinne hyppimään.

  VastaaPoista
 8. Tomusokeria päälle!!! Tomusokeri pelastaa aina ja kaiken.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...