torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Kakaralogiaa

Isäntä on tänään firman asioissa humputtelemassa. Hyvää ruokaa, ohjelmaan, palkintoja, iltapukuja. Missä on vaimo? Täällä kotona, rinnat täynnä maitoa hoitamassa hanimussukoitaan täydellä teholla.

Lapsen psyykkeessä on lokero jonka tarkoitus on aktivoitua siinä vaiheessa, kun ne haistaa että nyt on väsynyt äitee asialla. Kuten arvata saattaa, tänään on uhmattu, kiukuteltu, heitelty lautasia lattialle, kaadettu maidot pöydälle ja parhaimpana - kieltäydytty iltapäivästä alkaen päiväunista.

Kädet loppui kesken, hermot alkoi kiristymään ja käskyt tiukentumaan. Kunnes, autuaasti nuo molemmat termiitit on nukkumassa. Ne on päiväsaikaan hanipöppeleitä ja illasta alkaen kunnon gremlineitä. Varsin, jos isäntä on karannut muualle.

Nyt tämä tyrvään kirkon seinästä reväisty perkele, päivän asussaan (pjaskanen imetystoppi jossa on rinnuksilla hinkkimaidosta nuudelisoppaan ja romut verkkarit jalassaan), hienossa hairdoossaan (mitä paskasempi tukka, sen tiukempi nuttura) kera autenttisen kotiäitituoksun (hikeä, puklua, makkarakastiketta ja mahdollisesti kakkaa) nauttii lasinpohjallisen punaviiniä.

Meidän lapsukaisilla on isitutka joka toimii ihan turhan hyvin. RONTIT!

3 kommenttia:

  1. :'oD Kiitos nauruista. ja anteeksi että mua naurattaa, mutta... :'oD


    Meidän tytöillä tutka toimii myös. Isi on myös valitettavan usein ollut poissa viimeaikoina ja erinäisistä syistä edes riittävän pitkää yhtäjaksoista kesälomaakaan ei ole tiedossa. *huoh*

    Tsemppiä. Jaksuja. Voimia. Punaviiviä ja SUKLAATA...

    VastaaPoista
  2. En oo aikoihin kommentoinut - ajattelen vaan kirjoittaa että täällä sitä edelleen luetaan :D osaamatta sanoa mitään järkevää tai vähemmän järkevää. Toivottavastu saut nautittua illastas

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...