tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

Huuhkaja ja muut pöllöt.

Samaa settiä tulee kuin aiemmin. Yöunet ois ihan valtavan kiva juttu, mutta toistaiseksi ne loistaa poissaolollaan sekä määrässä että laadussa. Tässä samassa on mukana olematon pinna joka vinkuessaan räpsyy ja pahasti.

Onhan se liikkistä että kolmevuotias keksii keskellä yötä pelätä sitä kun sade ropisee ikkunalautaan, mutta nyt oikeesti. Ja sinänsä se on kauheen hurmaavaa kun puolivuotias tahtoo yöaikaankin käyttää aikaa hyväkseen ja viettää perheensä kanssa laatuaikaa, mutta nyt oikeesti. Mä en ala. Lisäksi ei ole mitään oikeutta lapsilla raivoskella ja hillua jos palvelu ei ole heidän mielestään riittävän laadukasta yöaikaan - sekös oikeuttaa vanhemmat yöhillumaan.

Varapäreet ois kauheen kivat olla olemassa, sitten ois superlystiä kun ois taloudenhoitaja ja lastenvahti ja ja ja ja... Mutta kun sitä on vaan ihan tavallinen pieni äiti minkä pinna muistuttaa puhkikaluttua kuminauhaa.

Rintatulehdus hyökkäsi viime viikolla kimmpuun ja nyt se yrittää uudestaan oireilla. Vali vali kititi tööt tööt. Ulkonäkö, se jäljelle jäänyt ruippana, komistautuu taas näillä megaväsymyspandansilmillä lisättynä kiukkurypyillä otsanreunassa.


2 kommenttia:

  1. Auts! Rintatulehdus teidän perheenne tautilistalta taisikin vielä puuttua. Ja isorokko.

    Parantavia tuulia sinne! Ainakin nyt alkaa öisin valvoskellessa olla jo vähän valoisampaa...

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...