torstaina, helmikuuta 09, 2012

Räkää riittää..

Taaviasen äänen käheyden takaa paljastui ainakin laryngniitti. Sen verran hylkeenpoikasta oltiin toissayönä. Nyt alkaa räkä jo lohkeamaan, kundin ääni on aivan painuksissa, yskä vaivaa ja nokka vuotaa.

Soitin terkkarin omahoitajalle joka rimpauttaa huomenna aamulla vointeja ja laittaa lääkäriaikaa jos siltä näyttää. Nyt näyttää juuri siltä, että säästytäänköhän tässä ees antibioottikuurilta? Tauti on sen verran pahan kuuloista sorttia, että suorastaan kauhistuttaa mikäli pienin versio ottaa tän omakseen.

Eikö nää pöpöt vois jättää jo meitä rauhaan?

Päivän positiivisena oli kuitenkin, että nukuttiin koko kolmikko parin tunnin päikkärit. Olo oli kuin äitihylkeellä, kun Pulla oli kiinni hinkissä ja Taaviainen toisessa kainalossa tiukasti. Mutta saatiin kaikki nukuttua hieman.

Nyt toivotaan, että huomenna aamulla pedistä heräisi kaksi kappaletta suhteellisen hyvävointisia pikku-ihmisiä.ps. Taavianen vaati Rody-ponille ohjakset. Ja äiti askarteli! Tahtoisin kovasti viedä tuon pienen miehen kokeilemaan jossain vaiheessa ihan oikeaa hevostelua.

4 kommenttia:

 1. Paljon paranteluja teille sinne!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! toivotaan että ne terveyssäteet löytäis tiensä tännekin!

   Poista
 2. laitoin sulle haastetta, käyppä tsekkaamassa blogini!

  VastaaPoista
 3. ... :/ ¤&%/&(/"&("(

  Paranemisia...

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...