tiistaina, helmikuuta 07, 2012

Kofe-i-nisti ja pöpö-ismi.

Täällä pidetään poikain kanssa kotipäivää. Isompi versio yskähteli yöllä ja nokka turisee pikkaisen. Kokeillaan lähestymistapaa nimeltä; ajoissa kotiin. Eli josko pöhö ei menis pahemmaksi kun ei lähdetä tuonne päiväkotiin riehumaan. Vältettävissä tämä ei ollut, 12 lapsesta 5 on ollut hoidossa. Joku räkiskausi siellä on siukkaasti menossa! Positiivista on, että viimeksi marraskuussa taisi olla tätä ns. puhdasta flunssaa, sittenhän me kerättiin se vesirokko.

Jotta näistä päivistä pääsee kunnialla läpi, tarvitsee kahvia. Paremmin sanottuna, snobikahvia. En enään suostu luopumaan täysautomaattisesta kahvikoneestani, joka ruttaa sisuksistaan herkullista kahvia. Vastajauhetuista pavuista väännetty pitkä latte on elinehto. Ja koska perheen huumori on mustaa ja mautonta, nautimme Paska-kahvia.Huvittavaa vain on, että tuo kolmenvahna haluaisi huikkaa mun sumpista koko ajan. ollaankin tehty "lastenkahvia" vain kuumentamalla ja vaahdottamalla pelkkää maitoa, joten se kelpaa vielä korvikkeeksi. Liekö tuleva kahvifani tuossakin sällissä?

Kohti uutta päivää mars. Rääpin samalla synttärikakkujen jämiä, jottein ruokavalio vahingossa äitysi terveelliseksi. Lapselle pixarin pätkät pyörimään tölsyyn. Tää tästä vielä asialliseksi sairaslomapäiväksi muuttuu!

2 kommenttia:

 1. No on teillä sumpit! :D :D Paranemisia pikkumiehelle - ja telkkari (=Muumit) on muuten täälläkin havaittu parhaaksi sairaanhoitajaksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Pikkumies nostatti sitten kuumeen (höh) ja yskähtelee kamalankuuloisesti (tuplahöh). Taudintaivuttamiseen käytetään dinojunaa ja Harri ja dinot- lääkitystä, perinteisen troppirintamaan lisättynä.
   positiivista on se, että rehellinen kuumetauti oli viimeksi marraskuussa. Notta toivossa elää ja elattuu, monta laadukasta pöpöä :D

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...