tiistaina, helmikuuta 21, 2012

Myötätuulta?

Isompi Pikku-ipana on ny si 12kg! Kyllä sen eteen onkin tapeltu. Ei taida enään olla sairaalloisen alipainoinen, nyt voi "haukkua" vaan laihaksi lapseksi? Jes!

Samainen kakara on oppinut pyytämään ruokaa ja näkemään nälkää. Tämän oli päiväkodissakin osoittanut, kinunnu ruisleipää ja valinnut maidon mehukeiton sijaan. Namsmums. Tervetuloa ruokailun ihanaan maailmaan! Seuraava taisto kohti itsenäistä ruokailua!

Kotipalvelu teki yllätyspiristyksen;  soittivat aamulla että on paljon peruutuksia - saiskos meille tulla. Totesin puhelimeen että tottamooses, joulu tuli aikaisin; tervetuloa! Ja niin vain ihanan reipas täti oli täällä kolme tuntia. Mä sain siivottua keittiön, laitettua tiskit ja vedettyä vielä tunnin tirsat. Eikä tarttennu keskustella vuorovaikutussuhteista tms. Ihanaa! Huomenna onkin virallinen "kotipalvelupäivä" joten saas kattoo.

Nanobug - ehkä kivoin lelu ikinä molempien mielestä.
Saa jopa huutavan Pullan hiljaiseksi!


Kohti uutta nousua!
Antibiootteja korvaan ja nieluun söörille - se on taas pian terveiden kirjoissa. Ainiin. Soitin Kelaan tänään PuTepäätöksestä. Siellä se edelleen homehtuu jonkun pöydällä. Noh, ehkä se päätös sitten joskus tulee. Kuulemma "kaikki tarvittavat dokumentit kyllä löytyy" -no tottakai, jos minusta on kiinni. Jos oisivat puuttuneet, ois siellä tätsyt ihan itte sotkeneet lomakkeensa!

5 kommenttia:

 1. Ihana yllätys kotipalvelulta! Mutta ensi kerralla, otan ensin tirsat ja siivoa vasta sitten... jos jaksat. ;)

  VastaaPoista
 2. Kohalleen osui kerrankin ja tosi ihanaa ettei tullu mukana sitä pakkokeskustelua. Eli tädistä oli siis todellista hyötyä.
  Voi miten ihana kuva veljeksistä <3<3. Nii vierekkäin siinä tutkimassa. Ja miten Pullan ilme onkin niin ihaileva; Vitsi veli on taitava !! Oisitko uskonu todeksi vielä muutama vuosi sitten, että sulla on kaksi ihanaa poikaa. Onni tulee joskus tuplaten.
  Mukavaa kevättä <3<3.
  PS. Muista käyttää tilaisuutta sitten myös nukkumiseen, kun täti tulee toisen kerran.

  VastaaPoista
 3. Monesti on pitänyt kommentoida että on se kumma miten eritavoin seurataan lasten kasvua eri paikoissa kun ystäväni poika on kolme vuotias ja painoa nyt noin 12kg(vähän allekkin) ja täällä päin neuvolassa vain todettu että kasvaa omaa vauhtiaan:o

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...