torstaina, tammikuuta 05, 2012

Tipahtanut nuolasu.

Just kun alkoi tuntumaan siltä, että nuppi leviää näihin rikkonaisiin öihin (parin viikon kausi nonstoppia) - niin kappaskehveliä, pienin isäntä veti unta palloon niin, että klo 23 nautiskeli, sen jälestä mamma nykästiin pystyyn vasta hieman ennen aamuviittä! Uusinta-ateria pitikin saada sitten ennen kuutta ja tässä vaiheessa jäätiinkin kuorsaamaan jo mammanmaitobaarin nurkalle. Kukaan ei kärsinyt. Paitsi minä, joka raajat jäykistyi totaalisesti.

Nyt ajateltiin hiljalleen siirtyä kehdosta pinnikseen, jonka voisikin asetella mun viereen sivuvaunuksi. Josko sais vaipaiden (eli kun puolisko on himpelissä) aikaan aikaseks. Kokoyön unista pullohuijauksella on aivan turha uneksia, tuo rääppäle nimittäin nostaa niin helvetillisen "avovesihinaajahuudon" päälle heti kun pullo tulee likellekään. Piä tissis.

Jatketaan kiinteiden maistelulla, teeluskka per päivä, mutta mitään kiirettä ei ole jos elo alkaa näyttää auvoisammalta näin pidempien syöntivälien mukaan. Laps ny vaan yksinkertaisesti rakastaa tarjouluaan. Mihin minäkään sen fasun sinisen vaihtaisin - pitäkööt sitten hinkkinsä (as in lempiruoka se on jokaisella...)

7 kommenttia:

 1. Hmm.. ehkä se tykkää siitä maidosta just sen takia, että sä maustat sen fasulla. <3

  VastaaPoista
 2. Hyvin mahdollista. eli jatkettava maustamista :D Tai vähennettävä.

  ei. Kylseon jatkettava. Ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Tuli tossa mieleen, että pikkuepeli juo kaakaota ja jos juot kahviakin, niin saahan hän näistä kofeiiniakin, tosin kun koko elinikänsä on niitä nauttinut suoraan suoneen ja nyt suun kautta lienee jo tottunut näihin.

  VastaaPoista
 4. Ihan pätevänkuuloinen lähestymistapa. Eipä ainakaan meidän mukelolla (mallia tissitakiainen, 2h syöntivälit oli hyvinkin normaalia) aikoinaan yöheräilyjä vähentänyt, vaikka ois vetäny purkillisen maissipottua illalla tissin kera, eikä myöskään ne myöhemmin kokeillut puurotkaan. Jotkut vaan vissiin ymmärtää hyvän päälle paremmin kun toiset ;)

  VastaaPoista
 5. Piipa, sälli on kohdusta asti kyllästetty molemmilla herkuilla joten en varsin usko sen olevan syynä. Kaipa tuo oireilis sitten enemmän niinä päivinä kun kaffea/suklaata kuluu enemmän.

  Luna, meillä taas esikoinen humahti uneen kun metrin halko pepovellin jälestä :D Mutta nää ko ei ole toistensa kopioita, rontit! hih! herkkupeba tämä nro kakkonen!

  VastaaPoista
 6. Sivuvaunu toimii älyttömän hyvin (meillä) - perhepedin edut, mutta saa kuitenkin itse nukuttua muutenkin kuin niska kenossa nököttäen. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Olen antanut itselleni kertoa, että tuollaista nippa nappa nelikuista valvottaa ihan se, että maailma on aikas jännä paikka. Pikku hiljaa sitä on alettu havainnoida ympäristöä, on opittu ottamaan lelu käteen ja hätäisimmät kääntyvät jo selältä vatsalleen. Kaikki nämä jutut ovat isoja asioita pienelle ihmiselle, pyörivät mielessä ja pistävät valvomaan. Ja missä sitä sitten sen paremmin mielessä pyöriviä juttuja työstäisi kuin turvallisesti tissillä.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...