keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Hitaasti helpottaa...

Täplikäs esikoinen alkaa hiljalleen kuivattelemaan kasaan täpliään. Tauti meni ohi suhteellisen vähällä vaivalla, vaikkakin kolme yötä saatiin kutisevan pikkumiekkosen valvoa. Jätkä itte ei kaiketi niin häiriintynyt, mutta pyöri ja hillui unissaan ihan mahdottomasti.

Huomenna ajattelin ekan kerran kahteen viikkoon saatella pesueen ulos. Kuume on pysynyt pois tämän päivän ja jalkapohjassa olevat rokkopallukat alkavat kutistua. Kotona on riehuttu ihan kauheasti, keksitty kaikki mahdolliset ja mahdottomat leikit.Pienempi isäntä taasen, jälleen samaa rataa. Eli pystys kukitaan ja unta parempaa ootellaan. Maissivelliä suostui eilen päivällä maistamaan 20ml mutta illalla ei ollenkaan. Musta tuntuu että tolla sällillä on oikeasti öisin NÄLKÄ. Maitoa tulee ämpärikaupalla, mutta liekö sitten tuonkokoinen mörssäri niin nopiasti sitä sulattelemassa että het kohta huikoo taas?Loppiaisvapaita ootellessa, saadaan pitää iskä kotona yks päivä enempi. Vois potkasta koko äijälauman pihalle ja käydä nukkumaan. Luksusta...

5 kommenttia:

 1. apua, kahteen viikkoon...
  mulla räjähtää pää ku 3pvää ollu sisällä lasten kans, tänää päivällä oli ekan kerran ettei oo kuumetta mut illaks taas,kas kummaa nousi... arggh! räkä lentää ja yskä paukkuu...

  VastaaPoista
 2. Kahteen viikkoon? Voi apua, toivottavasti pääsette ulos! :D Meillä on oltu kaksi päivää sisällä, ja huomenna on pakko mennä puistoon, vaikka kuinka sataisi (tai väsyttäisi tai supistaisi).

  Mä sen verran tuosta maidosta piipahdan, että rintamaito sulaa nopeammin vauvan koosta riippumatta. Jos (kun!) tyyppi on rinnalla kasvanut noin komean kokoiseksi, ei rinnalla pitäisi nälkäkään päästä tulemaan, jos saa omaan tahtiin ryypiskellä. (Ainakin noin teoriatasolla ja imetystukilistan propagandan mukaan.) Meillä oli lisäksi noilla paikkeilla jokin outo tiheän imun kausi tai yleinen herkkyyspärinä, jolloin yötissiä vedettiin tunnin-parin välein. Hyh.

  VastaaPoista
 3. joo siis tää kaks viikkoa on ollut totaalikidutusta, multa alkaa olla voimat ihan finaalissa viihdytystoimistona; ulkoilua kun ei ole voinut ees vaunulenkin vertaa ajatella :( Neljä kk himmailua, nyt vttu riittää. Me mennään ryömiin kaikki pusikot läpi!

  Siis ei tuo nälissään olekaan, joskun saa juoda omaan tahtiinsa. Jatkuvasti. Tunnin-parin välein. Namsmums. Ihkuu . . .

  Ja tätä on nyt toista pari viikkoa jatkunu, yöaikaan maittaa ihan liian hyvin. Me tässä välissä oltiin jo kahden syötön vaiheessa, mutta nyt ollaan takas 6h/5 syöttöä...

  ans kahtoo!


  kiitos teidän sympatioista :)

  VastaaPoista
 4. piuku. meillä bambam imi ensimmäiset 5kk 6krt/yö. mua se ei rassannut, mutta puolisoa kyllä. sit sai poika lemput perhepedistä äidin itkun säestämänä ;) joskus 4-5kk tienoilla käytiin antaa sille velliä. ja siis illat meni niin, että klo 19 tissi, klo 20 toinen tissi, klo 21 100ml velliä, toinen tissi päälle, sitten klo 23 toinen tissi, sit neljältä tissi, kuudelta tissi. että oliko nälkä vai tiheetä imua? en tiedä, mutta muru toruu mua kaiken maailman imetyskouhotuksesta, kun sen mielestä jätkä oli kuolemassa nälkään :D siitä se sit rauhottui. ja muutamat kerrat tosiaan muru pullotti sen yöllä että sain nukkua. eikä se imetys siitä mikskää menny. eikä rytmit eikä tissit eikä mitkään. turha jeesustelu imetyksen osalta, ja koska mitäkin annetaan nii seis. mä olen tehnyt ihan just niinkun oon (tai kompromissina emännän kanssa) parhaimmaks kattonu. ja joskus sitä vastausta joutuu kuule tovin etsimäänkin. :) tsemppiä. kaikkea saa kokeilla, paitsi kansantanhuja ja isosiskoo!
  p.s. bamillahan oli selkeä ongelma kauran kanssa, vaikka sitä ei kukaan missään uskonu. yöt meni ketuiks heti jos sai kauravelliä tai kaurapuuroa isompana. rutulle ei käyny ne d-tipat mitä neuvolassa sanottiin vatsalle paremmiks. ja btw. siellä imetystuen sivuilla mä oon sadasti käyny mieleni pahottamassa, vaikka tarkotus sivustolla on älyhyvä, ja siellä on myös sikamaisesti hienoja vinkkejä.

  VastaaPoista
 5. ja siis vielä: mullahan on kokemusta "oppikirjavauvasta", semmosesta imetystukilistan priimuksesta, joka imi ensimmäiset 8kk kello 2 ja kello 6 yöllä, muuten nukkui. tiheenimun
  kaudet kesti listalla mainittuina aikoina 2 yötä kerrassaan, silloin tankattiin jopa 11krt yössä. muuten vaan noi 2krt aina ja aina. sit tuli bambam, joka ei toiminukaan ihan niinku kirjoissa. hirveä syyllisyys ja itsestä vikojen etsiminen, ennenkun järjen (emännän) ääni kaatoi tunteen (mun) äänen. bam myös itse lopetti rintaruokinnan kesällä, about 7kk iässä. kohteliaisuudesta lupsi tissiä kyllä 9kk saakka, 2min kerrallaan. että äitinsä voi jeesustella imettäneensä 9kk ;)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...