tiistaina, tammikuuta 24, 2012

Rytmihäiriöitä?

Lähipäivinä ollaan läpikäyty ihan järkyttäviä rytmihäiriöitä. Aikaisempi hinkkirutiini on haudattu, nyt halutaan pöperö ihan toiseen hetkeen kuin aiemmin. Rintaraivaritkin on kotiutuneet iloisesti paikanpäälle, meidän "vasemmistolaisvauva" ei siedä oikeaa tissiä ollesaan yhtään kärtty tai väsynyt. Noukänduuu.

Viime yönä tapahtui se uskomattomin jhärtslaagi. Iltahinkki maittoi ennen yhtätoista ja seuraavan kerran nahkavekkari piti mekkalaa vasta puoli kolmelta aamyöllä. Sen jälkeen tuhistiin unta kupoliin sinne kuuteen asti. Mulla on olo kuin kolmen abiristeilyn jälestä; huteraa, täristää, väsyttää ja ei oikein tiedä paikkaa.

Tämän rytmin soisi toimivan, eikä minkäänlaista arjen defibrilaattoria tahdota tänne. Unet ois niiiin kaivattua kauraa jatkossakin.

Ps. porkkana on hanurista, perunaporkkana herkkua. Päärynä on pylperöstä - banaanipersikkaa parempaa ei ole. Tuttipullo on helvetin esikartino, nokkamuki siedettävä. Tällä sitä mennään. Ens viikolla parin tunnin hieronta tulossa, pärjätköön poijjaat keskenänsä. Juokoot vaikka t-lusikasta, ihansamamulle.

pps. Lukeeko mun blogia kukaan kakkufriikki? Tahtoisin tilata Taaviaisen 3v synttäreille dinosaurusteemaisen kakun... 

1 kommentti:

  1. Meillä on niin vahvasti vasemmisto vauva, että on syönyt viimeiset 8 kuukautta pelkästää vasenta rintaa. Oikeaa ruvettiin sorsimaan ja lopulta se ei maistunut enää ollenkaan :D

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...