keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Le Fcuk.

Eipä ole parempaakaan ilmaisua.

Tänään klo 20:38 löysin Pullasta 6 näppylää.
Tänään klo 20:42 havaitsin, että niitä on 7.
Tänään klo 20:53 laskin uudestaan että 9.
Tänään klo 20 :53:22 huomasin, että näppy nro 9 on vesikello.
Tänään klo 20:54 artikuloin miehelle "voi v*ttu, tällä pikkuraukalla on vesirokko".
Tänään klo 20:58 totesin, että tällä mennään. Keitin kahvia ja avasin keksipaketin.
Tänään klo 21:00 havaitsin että ei oikeen hymyilytä.

Oikeesti, kolmenkuukauden ikäinen pikkupötkis, vesirokossa. Raukkapieni! Mä meinasin singota itteni jo Pullan kanssa hirveet vauhtia klinikalle, mutta pikainen konsultaatio (FB-kautta kaveripiirin lapsiperheet ja duodecimin verkkopalvelu!) ympäristöön toi uskon siihen että mikäli jässi nyt on ihan jees, mennään vasta huomenna lääkärin luokse. Tai ainakin rimpautetaan hoitsulle.

Le Fcuk. Eiks ookki noin kirjotettuna pal kauniipaa kiroamista, kuin tuolla yllä oleva naisen genitaalialueen haukkunimityksen väärinkäyttö?

Eipä ole sitten tarjolla taaskaan, kuin sitä "tyhjänpäiväistä blogikitinää" - joten avot, lyökää raksia jos ahdistaa. Tää ny vaan on niin arsesta, jos ois joku punanen raksi mistä mäsäyttää että pääsis tästä tautikierteestä eroon - oisin jo läiskinyt. Ja näin starttaa - kahden päivän "molemmat lapset terveinä" hetken jälestä viides kuukausi ruttoilemassa. Le Absolyyytli Fabiloyyys Fcuk.


Muthei - tää voi mennä ihan hyvin, eiksjoo?

8 kommenttia:

 1. Pulla-parka! Ei tää voi olla enää tottakaan. Ei muuta osaa sanoa kuin toivottaa jaksuja, aivan pakkohan sen on jo kohta helpottaa. (Ei kai niitä ole enää tauteja jäljelläkään, joita teillä ei olisi jo tänä syksynä/talvena sairastettu!)

  VastaaPoista
 2. Mut hei, mä lanseeraan jatkossa(kin) tän mun pikkutuhman "Pardööön my french"- ilmaisun, "Le Fcuk" koska se ei ollenkaan kuulosta niin pahalta, kuin minun kiroiluni yleensä.

  Mummokin meni mokoma aikoinaan näpäyttämään, kun luki blogista ekan kerran suoraan kirjoitetun voi v***u tekstin. Pitää siis tsempta, Taaviainenkin opettelee puhumaan!

  VastaaPoista
 3. Voi eikä! :( Että pitikin. Teidän tautiskaala on kieltämättä kattava menneen syksyn ja alkutalven osalta. Lienee turha lohdutella että lasten sairastelun määrä on vakio, ajankohta vaan vaihtelee. Teidän poitsujen ei aikanaan tarvi olla pois koulusta tautien takia kun ne on kovina jätkinä sairastaneet kaikki jo pohjalle!

  Hurjasti jaksamista, mä voin lahjoittaa vähän omastani kun sitä ois nyt pikkasen. Pienelle paljon pusuja!

  P.s. Vaihtoehtoiset kirosanat kunniaan. Tytär tuli aamulla ilmoittamaan, että "Äiti, mä sanoin että saatana."

  VastaaPoista
 4. Repskops Nannis -toi oli tuo Pikku-akan kommentti päivän paras heitto :D Asiaa!

  Joo kyltäätästä. Ensijärkytys alkaa laantua, nyt ollaan odottavalla mielialalla...
  Piä sä jaksut, sä tarttet kyllä kans!

  VastaaPoista
 5. Pulla ressu, teki enkan siinä missä meikä sössi koko rokon. Vaälttelin sitä tautia kolmekymppiseksi asti, sairastelin sen sitte, kun onnistuin (siis minä eikä muksu) saamaan sen leikkipuistosta. Että nolotti.
  Äireen opit kutinan selättämiseksi oli desinfiointiaine+perunajauhoja päälle. Perunajauhot kuivattaa ne näpyt. Epäuskoisena kokeilin jka totesin, että toimi.
  Franceessa tosi tehokas ja painokas sana sen v-sanan tilalle on merde. Mitä enemmän sitä painottaa sen tehokkaammalta se tuntuu. Ja hei, ranskaksi kiroominenkin kuulostaa kuin satakielen laulu. Että kiitos vinkistä, selkeesti varastan itelleni tuon Le Fuck-sanonnan. Senhän voi ääntääkin hianosti ja kuulostaa viksulta.

  Sillon joskus vuonna papu oli sellainen luontaistuote kuin Alpenkraft. Sen kanssa häädettiin muksusta sairauskierre, korvatulehdukset nuhat yms. olivat sen myötä menneen talven lumia. Tiedä häntä vaikka tepsis nytkin.

  Tsemppiä Pulla.

  VastaaPoista
 6. :( no voi höhlä...

  toivottavasti menis nyt helposti ohi. Paranemisia ja jaksamista edelleeeeeeen kaikille sinne!

  VastaaPoista
 7. No voihan le fú! :( (P.S. Meillä kirotaan ruotsiksi, fan! Mitä nasaalimpi aa, sen parempi.)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...