sunnuntaina, tammikuuta 15, 2012

Koht hää on jo kolmen!

Iso poika käveli viimeviikolla reppuselässä päikystä kotiin. Aktivistereppu aktivistiäidin lapsella - fjällrävenit kunniaan. Ja älkää antako kuvan hämätä. Todellakaan tuo pieni mies ei osaa tallustella kotio asiallisesti. Vähintään parit "lötkömato raivoherra"-kohtaukset pitää vetää ja tutkia puskanpohjat. Mutta viikko toisensa perään paremmin mennään.Niin tuo tölliäinen vaan kasvaa. Helpotus ja haikeus yhes paketissa.

8 kommenttia:

 1. Niin se vaan aika kuluu. Meillä on Pikkuveljellä kolmivuotiset huomenna (vaikka tänään otettiinkin jo varaslähtö HopLopin muodossa) ja vielä äsken se oli vain tuhiseva käärö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snif- niin ne kasvaa! mikä helpotus ja kauhu samas kasas!

   Poista
 2. Ihan hää jo isolta pojalta näyttää :) On se ainainen ihme; lapsen kasvu ja ajankulu, kumpikin yhtä nopeita etenemään.
  Nyt kun Taaviaisen kuviqa katsoo ei edes tajua, että kuvissa on sama poika joka oli niiiiin pieni. Tää poika menestyy maailmassa, on sinnikäs sissi ja luonteikas poika.
  Kohta sulla on tosi vilskettä huushollissa, kun Pulla saa koivet alleen ja veljekset alkaa yhdessä puuhata sitä sun tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehäh se pysäyttikin, kun näytti niin isolta sälliltä. Tuo olemattomanpienokainen sieltä keskoskaapin uumenista <3 Uhmaikäinen sankari!

   Poista
 3. voi kun on ison ja reippaan näköinen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, iso ja ihana ja reipas ja silti mamman oma kylkimyyry <3

   Poista
 4. Onpa hän ihanan reipas. Ehkä meidänkin pitäisi alkaa harjoitteleen tota kävelyä ite.. kun siis rattailla, pulkalla tai autolla pääsee niin nopeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. reippailija, joka siis möyryy kaikki puskat läpi. Kuva hämää laadukkasti!

   Sama vika tällä, että usein tulee napattua rattaat mukaan ihan vaan vaivan välttämiseksi. Mutta, arkena se olkoot sallittua. Viikonloppusin on sitten aikaa lompsia!

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...