keskiviikkona, tammikuuta 18, 2012

4kk

Moon jo 4kk iso jätkä! Painan 8,5kg ja pituutta mulla on varmaankin 65cm - noin. Käytän kyllä jo 74cm vaatteita pääosin, koska mä oon sälli jolla on raameja.

Osaan pitää päätä reippaasti koholla, kun makaan maassa. Nyt mä opettelen myös leikkiin lentokonetta sekä suoristaan mun käsiä. Usein mä oon sellasessa toispuoli-pala-ulkona kyynärnojassa. Ympäri en vielä pääse, mutta selällä ollessaan mä möhrään usein kyljelleni. Ja parasta maailmassa tissin lisäks on mun omat nyrkit.

Mä oon saanu maistaa vähän porkkanamössöä ja päärynämössöä. Mössöt on vielä aika vieraita ja mamma horisee että maitobaari kuulemma pysyy auki vielä pitkään. Mä vaan nyt vähän maistelen. Noi fossiilit valittaa, että se kahden tunnin heräily syömisille on muka rasittavaa, mutta mun mielestä elämässä parasta on syöminen ja äitille nauraminen. Äiti taas inttää että jos soseella sais mut nukkuun pidempään. Taitaa horista omiaan. Mä syön ja jos on vie nälkä, puklaan - niin mahtuu lisää maitoa!
Vesirokonkin ehdin jo sairastamaan. Parikytä täplää mulla oli, muttei juuri muuta murhetta. Koivet mulla on kuivat, mutta mikäs ollessa kun äitee holvaa salvaa riemulla. Siitä mä tykkään kans.

nii ja sitten mä tykkään isoveikasta joka pussailee muo ja taputtelee ahterille, sitten se kantaa leluja ihmettelee kun en mä leiki. Mutta sitten veikka vääntää lärviä ja mä nauran sille, se on aika hassu epeli.

Mä oon ny neljän kuukauden ikänen. Ja äiti kirjottaa tätä tyhmää tekstiä mukamas mun ajatuksilta. En muuten kerro mitä ajattelen. Mä nääs kiljun, karjun ja lasken ultraääniä! Moon sellanen epeli!

7 kommenttia:


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...