tiistaina, marraskuuta 15, 2011

Pullan hinkkigurmee

Koko show alkaa illalla.

20:05 hinkille. Potkin ja raivoon, tyhmä, tyhmä hinkki. En saa tarpeeksi paljon maitoa. APUA nyt mä HUKUN tähän maitoon, venkootaan, tönitään, ähistään. Torkahdetaan ja syödään lisää. Ohohups. Söin liikaa ja puklaan äitin ja sen vaatteet ihan märäks.

20:28 seurustelen iskän kanssa hetken. Hei- mitä ihmettä. Mä tahdon nytheti hinkkiä. Isillä ei ole hinkkiä! Paska isi, mä huudan sille niin, että saan puklut lentämään sen t-paidalle. Tylsä typpi - mutaihei, sillä on toi kiva pikkurilli!

20:32-20:41 imeskelen isin pikkurilliä. Paljon parempi kuin tutti. Mut hei, tässä on jotain huijausta - SIITÄ EI TUU MAITOA. Huudampa siis niin että naamani on ihan kirkkaanpunainen! BYÄÄÄÄÄ!

20:55 äiti sai jus ruokaa. hahaa - mäkin haluan. Ihan nytheti tai teiltä tippuu laastit seinästä. Mä karjasen vielä epätoivoisemmin, koska nyt just äsken äiti meni vessaan. Ei mene, jos multa kysytään!

20:59 aaaah. Hinkki. Maailman ihanin hinkki. Mä hymyilen sille, hakkaan sitä ihan urakalla ja vähän syön. Noin. Nyt on hyvä. Laitan silmät kiinni ja juutun tähän.

21:28 mitäihmettä - mä sammuin baariin! APUA! Ne meinaa viedä tarjoilun pois! EI KÄY. Mä huudan. Ja tahdon lisää joten puklaan ihan vähän -nooooooooooooin- ja nyt taas mahtuu. Hihii!


21:38 örisen. Tää on mun maitokänniörinää. Mä oon vauvazombie, kattokaa kun mä hallitsemattomasti sätkin ja örisen.Sit mä karjahtelen ja lopuks vedän sellasen tasokkaan soolo-operetin aiheesta "tissi"

21:58 TUTTI. Millä oikeudella noi tuo ton kumilutkun mun naamaan, häh? ei siitä tuu ees maitoa eikä se maistu yhtä hyvälle kuin isän pikkurilli. Räin siis tätä säännöllisesti pois seuraavan 10 minuutin ajan ja sitten lupsin pienen hetken.


22:15 Jaa sänkyyn. Ei käy. Mä leikin hetken nukkuvaa ja sitten takas baarille. Nams. Muthei. Ei oikeesta, ei ei eei eeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- mä EN TAHDO! Eiku tahdon. EIKUEI! EI EI  älkää viekö tissiä pois! Vasen. No se on parempi. EI KELPAA, herne selän alla! Ruttu yöpaidassa! riehun, sätkin ja potkin ja ÄÄÄÄRRGH - noni. Syön sit rauhassa hetken.

22:38 Okei okei. Nukkumaan. Ähisten ja röhisten. Nojoo, puklaan viel vähän niin saavat laittaa paremmat lakanat, nää nallet olikin ihan arsesta. Kiitos! nyt voi nukkua.

01:05 YÖTISSIÄ - HETI MULLE NYT TAI HERÄTÄN KOKO TALON BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Pötkötissi on ihan kiva, makaillaan äiti tässä yhdessä ja mä syön. Älä torku, ÄLÄ ÄITI TORKU- mä lasken irti ja huudan kun maitoa suihkuaa mun naamaan!

01:20 Mä meen sänkyyn. Muthei - mullon vielä nälkä- BYÄÄÄÄ- LISÄÄ! Joo, istuen on kivempi. Noni. Nyt on masu täynnä. Tutilei.

02:58 NÄLKÄ. NYTHETI MULLE. Syödään vaan ihan rauhassa. ÄHÄKUTTI ei ollakaan rauhassa, mä oon syöny ny ja nyt mä rähisien - muthei mitäh? ISI? Miksi ISI? Nyt mä ainakin huudan kun isi yrittää muo nukuttaa!

03:15 Ha, uskoihan tuo isi että mä en kelpuuta sitä. Mä meen mamman baarille ja nukahdan siihen. Kroohpyyh. Nyt kelpaa.

04:55 Tissiä kehiin nainen. Oot liian hidas. VAUHTIA siihen hommaan! Pötkötissiä. Ihanaa. Tää on hyvä. Sit vois nukkuakin

06:02 Mitä - mä NUKUIN. Korkea aika ottaa vähän lisää huikkaa, muthei, voiskos jo herätä? Noustaanko jo jooko joooko jooko? Mitä, eikö. Ei kelpaa. Mä karjasen nytheti! RÄYH! No okei. Pikku-unet vielä.

07:20 Joka iikka pystyyn, ny on aamu! Aamutissillä saa aina olla rauhassa, ei tartte riehua. Mutta viimeistään siinä vaiheessa ko äitee hakee kahvia, sitten mä huudan. Ei käy päinsä että mun baari karkaa keittiöön. TUU TAKAS TÄNNE! Mä PUKLAAN! Kato, Mä PUKLAAN tän kaiken ihan märäks, no tulithansä! siivoa orja ja anna se tissi takas!

08:15-10:30 Nyt on kiva vetää pitkät unet rauhassa. Yö on liian arvokasta aikaa nukkumiselle!

Näin. Epäilen lapseni päässä liikkuvan yöaikaan jotain tälläistä. Vaihtoehtona on, että pässä liikkuu vain "TissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissiTissi" -mene ja tiedä.

15 kommenttia:

 1. Muahahahaa! Mä saan nauraa, kun mul on samanlainen! ;)

  VastaaPoista
 2. Mä olen varmaan paha ihminen, kun nauroin ääneen, vaikka mulla ei tuollaista tissioravaa tällä hetkellä olekaan. :D Mutta hei, oli (reilu) vuosi sitten ja on (taas) muutaman kuukauden päästä, ellei ihmeitä tapahdu.

  Lohdutan samoin sanoin kuin yhdeksänkymppinen sukulaisnainen lohdutti minua. Kyllä ne yleensä rippikouluikään mennessä vieroittuvat, sitten saat nukkua!

  VastaaPoista
 3. Hanna -anna mennä vaan :D

  Tii - saa tälle nauraa kuka vaan! Nääs ku ei itkeäkään mahda :D

  Mä joo lasken sen varaan, että kyllä vielä joskus nukutaan; teini-ikäisinä sitten niitä vahdataan yöt läpeensä ja valvotaan sen vuoksi...

  VastaaPoista
 4. Ihan paras kirjotus :D
  Voimia koko perheelle :)

  VastaaPoista
 5. Ai kamala, ootko vakoillut meillä. Niin hyvä kirjoitus!

  Tolla meidän kersalla ei kyllä muu pyöri mielessä kuin se hinkki. Sille jutellaan, hymyillään ja raivotaan. Ja jos erehdyn yrittämään pulloa tai tuttia niin herranjestas mitkä hepulit ja puklut kaupan päälle.

  Yösyömiset on kaiken huippu, pikkupullero on nimittäin öisin niin laiska, että minä joudun pitämään sitä tissiä siellä suussa. Koska muutenhan hänen kuninkaallinen korkeutensa voi äänenvoimakkuudesta päätellen vaikka nääntyä nälkään. Poskista päätellen sitä pelkoa tosin ei ole.

  VastaaPoista
 6. Tää on huippuhyvä!!
  Jos se tissi on jo pienenä elämän tärkein juttu, ni mihis se sieltä aivojen syövereistä lähtis miehiltä pois?

  VastaaPoista
 7. HEEEEH...joku alle 1 vuotias on nyt asettanut t'm'n meid'n n'ppiksen jotenkin oudoks niin siksi t'm' teksti on hassua...

  Mut siis ihan paras pitk''n aikaan t'm' teksti!!!!!

  Haluan sellaisen T/paidan jos lukee toi TissiTissiTissi... koko paidan alueella, n'ytt'' hauskalta.

  VastaaPoista
 8. Sä osuit niin ytimeen tällä tekstillä! Osui ja upposi!

  Hinkki <3

  VastaaPoista
 9. :D aaaaaaahhhhhahhaa! Pian tuo alkaa meilläkin ihan toden teolla,nyt vielä lussutetaan ja nukutaan, kohta karjutaan ja hillutaan:)
  Tsemiä!

  VastaaPoista
 10. Totta. Totta. Totta.

  Ja tuo pötkötissi oli mahti-ilmaisu.

  VastaaPoista
 11. Voi ihana,mikä teksti! Nauroin maha hytkyen, meinasin tukehtua yskääni kesken kaiken. Ai että.. Kuulostaa tutulta! Aivan mahtava.

  Mies kyseli mille nauran.. Jaksaiskohan tän kääntää? Jotenki epäilen ettei ehkä huumori välittyis jos kieltä vaihtais. Taidanpa tyytyä sanomaan että foorumin naiset ja niiden vauvat ;)

  VastaaPoista
 12. Hei tää oli niin loistava ettei tosikaan. Vedet silmissä tätä saa lukea ;)
  Mä monesti mietin että mitähän vauvoilla pyörii päässä ja nyt sain vastauksen :D
  Meidän nuorempi oli ihan samanlainen vauvana. Tuo erityinen söi sentään vähän maltillisemmin.

  Jaksuja siis rikkonaisiin öihin!

  VastaaPoista
 13. Olin lähellä jättää lukematta: "Imetysjuttuja ja valittamista - no en hemmetissä lue!"

  Mutta luinpas kumminkin, kun alkuun pääsin. Olit niin ihanasti kääntänyt tämän nurin kurin että MINÄkin nauroin!

  Voi kun minullakin olisi tuollainen maitomonsteri, joka orjuuttaisi!

  VastaaPoista
 14. Haa, nauroin vedet silmissä, kiitos tästä. Itsellä on imetysajat jo ohi mutta muisto elää x 3 :)

  VastaaPoista
 15. Loistavaa! :D Meiltä löytyy jonon jatkoksi myös iltaisin tiiviisti käytössä oleva "äidin perse irti sohvasta-tissi"... Tissiä on siis saatava, mutta se kelpaa vain jatkuvan "hölskyttelyn" kera. Ja sohvalla hytkyminen ei tasan riitä, maisemien pitää vaihtua myös...

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...