perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Lapsiperheen incidenttejä

- Tuo babybjörnin sitteri on vielä mun surmani jokupäivä. Kompuroin varpaineni sinne jatkuvasti!

- Esikoinen oksensi mun meikkipussiin. Tulipa siivottua mokoma - eipä sinne montaa maalia jäänyt. Puhumattakaan siitä nenäsuihkeesta joka oli vanhentunut jo -03. Eipä tarvitse perustella, miksi lärvi on koko ajan aivan kamala!

- Vauvojen anatomia ja fysiologia on outoa. Miten tuollainen rääpäle onnistuu ampumaan sitä ihteään vaipasta, persiistä navan kohdalta ulos, kainaloihin asti. Niskapaskat on tutut mutta nää kaulashaisset on ihan uus tuttavuus!

- Bruno varasti Pullan räjähdysvaipan vessanpöntön kannelta, kun kiireisessä paniikissa lukitisin koiran huusiin postimiehen rimputtaessa ovikelloa. Nyt selvisi. Hankkikaa ihmiset keltaisia koiria. Vauvanpaska ei irtoa kovin herkästi valkoisen koiran turkista. Ystäväni kertoi ymmärtäneensä, miksi keskivertoperheellä on labradorinnoutaja.

- Vauvan nyrkinpoimuissa ja sormien välissä on hirveesti mustaa nöytää. Mistä sitä tulee, syntyykö se tyhjästä? Kaulapoimujen juustokellarit vielä ymmärtää herran puklutahdilla.

2 kommenttia:

  1. Aijai, kylläpä meinas naurattaa. :D Arjen ihmeitä nämä asiat!

    VastaaPoista
  2. Ystävättäreni ei voinut ymmärtää ihmisiä, jotka aina ihastelivat 'vauvan tuoksua'. Hänen vauvansa tuoksui kuulemma kuvottavalta - kunnes hän keksi kaulapoimujen salaisuudet!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...