perjantaina, syyskuuta 30, 2011

Taitava Taaviainen

- Viittoi tänään ekan kerran "rakastaa" kun suukoteltiin iltapusut ennen nukkumaanmenoa. Nyt Taaviainen kertoi, että rakastaa Äitiä ja Isää. Liikutus!

- Jätkän viittomavarastoon on tullut PALJON! mm. eläinakselilla kirahvi, orava, pöllö - ja monta muuta.

- Muksu oppinut tunnistamaan ihan hirveästi puhetta. Ymmärtää alla, päällä, sisällä, ympäri, takana ja edessä - käsitteitä. Osaa palauttaa tavaroita omille paikoilleen, noudatta äiteen mielestä yllättäväkin vaikeita käskyjä ja pyyntöjä.

- Opettelee puhumaan. Hyppää on "yppää", sen on "dzen" - kun valitaan jotain pöydältä osoittamalla ("mitä sä haluat, tänkö? - dzen"), ätiii edelleenkin toimii ja ishiiii, Pullaveikka on "Puh", koira "hauhau", lammas (eritoten Timppa) on "bäääää" ja dinosaurukset on "rrräääääyh".

Pieni, Iso mies. Koko ajan tulee hurjasti uutta.
Uskomatonta.

Oon ylpeä.


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa kuultavaa isoveljen sanomana :).

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kahden ihanan lapsen vanhemmille. Molemmat iahnat ovat varmasti joskus myös ravistuttqavia, joten ne hyvät ja ihanat asiat kannattaa tallettaa sinne sydömeen josta ne voi ottaa tarkasteltavaksi huonona päivänä.
  Oma esikoiseni on muuttanut 700 km päähän pyääh!

  VastaaPoista
 3. Huomaat minun hyvän oikolukuni kyse on ihanista ja raivostuttavista

  VastaaPoista
 4. Hih, tuo "rräääääääyh" on niin ihana! Samoin tuumaa meilläkin Pikkumies (vajaa 2 vee), kun tahtoo kuunnella Hevisaurusta. ;)

  Ps. Vielä ihan pakko kommentoida toisaalla blogimaailmassa meneillään olevaa keskustelua (tiedät varmasti mitä tarkoitan), että jätä se omaan arvoonsa, anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sulla on ihanan ERITYINEN lapsi (tai siis kaksi omalla tavallaan erityistä lasta), josta kirjoitat ERITYISEN hyvin ja lisäksi omistat ihanan ERITYISEN blogin, josta tykkään ERITYISEN paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania asioita teidän Taaviainen kyllä osaa! Ja musta on tosi liikuttavaa, että saatte jo rakkaudentunnustuksenkin. Meillä on tähän mennessä todettu vain, että "rakastaa mammaa".Lähimmäs rakkaudentunnustusta tämä äiti pääsi kun itse pari päivää sitten kysyi, että "Tykkäätkö äidistä?" ja poika sanoi puolihuolimattomasti "Joo"... No, kaikki aikanaan :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...