maanantaina, syyskuuta 26, 2011

Hinkkimonni

Pulla kävi ekassa neuvolatsekkauksessa tänään. Painoa upeat 3220g (syntymäpaino 3150g - kotiutuspaino 2875g) eli hienosti on syönyt!

Nyt voin ruhtinaallisesti luvata lopettaa stressaamisen siitä, riittääkö maito ja kohooko Pulla. Kyllä kohoaa.

Jatketaan maitohuuruisia päiviä. Tänään sain sipulisäkistäni tikitkin pois, joten massu tuntuu niiiiiiiiin vapautuneelta! Luksusta! Kipulääkkeitä on syöty satunnaisesti ja lähinnä siksi koska tikit kiristää - nyt voikin luopua niistäkin!

Kolme vauhdikasta poikaa - joku on aina tärähtänyt!
Niin vaan on tämäkin lauma tottunut uuteen arkeen.

Niin se arki vaan mennä pujahtaa omaan uomaansa, omaan rytmiin. Unta, maitoa, ruokaa, haleja ja pusuja. Niillä pääsee pitkälle!

8 kommenttia:

 1. Oijoijoijoijoi!!! Paljo paljon onnea pienelle pojalle ja koko mahtavalle perheelle <3 Mä hiffaan kaiken aina myöhässä, kun käyn netissä niin harvoin enää :(

  Ihana Pulla <3

  VastaaPoista
 2. Ja hei saanko varastaa idean tosta kuittausnapista? Loistoa XD

  Ps. nyt kolmannen imetysrundin aikana löysin aivan huippuja imetysliivejä, edes normiliivit ei oo näin ihquja ja mukavan pehmoisen tukevia :) Siis:

  http://shop.boobdesign.com/en/product/331/fast-food-bra

  VastaaPoista
 3. saap varastaa, anna mennä! Ja kiitos onnitteluista- täällä sitä elellään toista viikkoa tälläisena laumana. Jännää!

  kiitos liivivinkistä, täytyy kokeilla. Mulla on nyt Bravadon ihan MIELETTÖMÄN hyviä liivejä, nääkin on paremman tuntuset ja tekee boobseista paremman näköset kun mun perusliivit (mä siis oon sporttiliivien kannattaja!) - mutta noi täytyy ehdottomasti testata!

  VastaaPoista
 4. Varmasti on jännää, ja kaikki mahdolliset superlatiivit perään! Ja jännemmäksi muuttuu koko ajan, kun miekkoset kasvaa :D Sulla oli sit aikamoinen synnytysrupeama!! Noilla tunneilla oot varmaan synnyttäny "enemmän" ku moni kuuden lapsen äiti XD Ja ristus että oot kestäny pitkään ilman epiduraalia!!!!

  ... mä olin ennen liivittömyyden kannattaja, mut nyt ku raskauksien ja imetyksien myötä maitorauhaset ja napa kohtaavat, on liivejäkin pakko käyttää ;)

  VastaaPoista
 5. uoijjui - mä nukuin viimeyönä masullani. Parhautta! Ihananat, poistetut tikit!

  VastaaPoista
 6. Onnea,onnea,onnea!
  Pojaton parhaita! Saat ite olla se prinsessa!

  VastaaPoista
 7. Kolome poikaa pohojolasta,yks niistä muistuttaa karvalasta :) Komioita poikii kaikki. Hauskaa miten tossa kuvassa "Pulla" pitelee päätään ikäänkuin sanoen "älkää kälättäkö siinä,minä nukun".
  Siinä on haastetta kasvattaa pojista naisia ymmärtävät aikuiset, sillä se mitä miehet ovat on meidän naisten kättenjälkiä. Ainakin osittain....aika suureltakin osalta.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...