maanantaina, elokuuta 22, 2011

Hämeenlinnanväylän linko!


Eilen rohkaistuttiin isännän kanssa ja päätettiin, että nyt tämä perhe on saatava hetkeksi neljän seinän sisältä ulos. Pakattiin lauma autoon ja suunnattin kohti keskiaikaisia markkinoita. Kilometri-pari ennen Hämeenlinnaa mies kysyi jo ihan tosisaan, että soitetaanko ambulassi - pieni ihminen vatsani sisällä tuntui olevan nimittäin sitä mieltä että tuohon kylään en mene. Kesken matkaa lapsi päätti ryhtyä änkeämään kaikilla siunatuilla voimillaan kohti ulostuloaukkoaan. Minä puhisin ja nauroin samaan ääneen.

Jostain syystä kuitenkin kaupungin rajojen sisälle päästyämme koko hommalle tuli tasokas stoppi. Neljä tuntia mennä tohverrettiin ja ihmeteltiin, mitä kaikkea nähtävää paikanpäällä oli. Taaviainen oli ihan intokierroksilla hevosista, jota oli paljon - pikkuista miestä ei varsin pätkänkään verran pelottanut kaakit, olisi liki pitänyt päästä ja halia. Turnjaiset taasen oli pikkasen liian pelottavaa, kovien äänien ja pyroteknisten lisäosien vuoksi. Onneksi oli Peltorit kuitenkin mukana, ettei kaikki äänet ihan säikyttäneet pientä.

ÄITIÄITIÄITI - kato siellä on HEPPOJA paljon paljon HEPPOJA!!! KATO NY!
(kuvassa taaviainen viittoo intopiukkana niitä kaikkia lukuisia heppoja!)

Kotiin lähtiessä nuo moottoritien maagiset haamurajat yllättivät taasen. Keskimäärin tunnin istuminen autossa on siis se kriittinen kipuraja, jonka jälestä a)takapenkiltä alkaa kuulua kitinää ja b)vatsasta halutaan ulos.

Kun aika on saada pötsitapaus ulos, pitäisikö kuiskalla sille autoretkestä Utsjoelle?


2 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan sama juttu, autokyyti ei ollut pop missään vaiheessa raskautta. Joko supisteli julmetusti tai asukas osoitti mieltään - joka tapauksessa piti olla hyvä syy lähteä autoilemaan. :) Uhkaile vaan Utsjoen reissulla sitten jos uhkaa mennä yliajalle, katotaan, kumman bluffi pettää ensin. :)

    Niin ja hyveja vointeja tästä aina synnytykseen saakka!

    VastaaPoista
  2. http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/07/1366051/kehitysvammaisille-suunnatussa-ratsastuskoulussa-valmennetaan-voittajia

    Heppailu on ihana harrastus ja se sopii kaikille, ei muuta kun Taaviainen ratsaille :)

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...