perjantaina, heinäkuuta 22, 2011

Väliakatietoja!

Väliaikatietoja tilanteesta. Kesäloma lusittiin, töihin palattiin ja tuloksena on nyt seuraava.
Vinkeän Mamma on nyt määrätty telakalle, eli sairaslomalle siihen asti, kunnes mammaloma alkaa. Syynä se, että viikon työskentelyllä on saatu aikaiseksi supistelut, lantio - ja selkäkivut. Eli paikat ovat alkaneet kypsymään. Kohdunkaula snadisti auki ja pehmeä.

Tapasin ekan kerran neuvolalääkärin, joka oli OIKEASTI todella tiukka täti. Ohjeet ladeltuaan kysäisi, että "ymmärrätkö nyt todella että sun täytyy levätä, vai laitanko vuodelepoon?" - ymmärsin. Täti myös latasi, että uskooko puolisosi että nyt et voi kannella kauppakasseja, riehuttaa lasta tai lenkittää koiraa, vai tarviiko hänen soittaa. Totesin, että ei tarvitse, eiköhän tuo vähemmälläkin usko...

Tilanne on jännittävä, joskaan ei lääkärin mukaan hälyyttävä - uhkasi kyllä tuolla osastopassituksella jos tilane etenee. Kolmen viikon päästä mulla on kontrollit äitipolilla ja silloin kuullaan, miten tilanne on edennyt.

Rehellisesti, mulla on se fiilis että nyt kun olen kotona saan omaan tahtiin levätä, ottaa rennosti ja olla. Sillä keinoilla niitä supistuksiakin tulee vähemmän.

Nyt pidetään pullaa paketissa vielä sen verran, että saadaan hänestä täysiaikainen leivottua.
Kieltämättä nyt jännittää...

Neuvolassa muuten kaikki arvot hyvät, paino on tulossa alaspäin nyt vaihtelun vuoksi,  verenpaineet on kohdallaan, protskut ja sokerit on negatiiviset, hemppa huono ja vatsansisäinen tilanne hyvä. Pulla on aloittanut poraamaan ja kiinnittämään itseään lantioon.

Pitäkää siellä nyt peukkuja että täällä pysytään yhdes paketis.

10 kommenttia:

 1. Syntyy aikasintaan viikolla 38! :) Oikeesti, mää uskon että siinä käy mieluummin niin ku sillai toisin.. Tai ainaki toivon ihan ÄLYTTÖMÄSTI! <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että Pulla olisi tullut serkkuunsa...lääkäri uhkasi pakkolevolla, jos vielä supistukset jatkuu, se oli huhti-toukokuun vaihdetta, meillä sitten päätettiin ettei tulla ollenkaan pois laskettu aika oli 10.6 ja likka saatiin käynnistyksen jälkeen tulemaan 25.6 :)

  VastaaPoista
 3. Olipas napakka lääkäri :). Rentoudut ja lepäilet, eipä juuri muuta jaksakaan nyt tehdä, kyllä se miesväki pärjää.

  VastaaPoista
 4. Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos isosti tsempeistä!

  Täällä muhii jännäri, että miten tää olo lähtee tästä tasaantumaan. toivon että nopeasti ja rauhallisempaan suuntaan. Tänään iltapäivä aloiteltiin panadoleilla, veikkaan että ihan syystä stressi.

  nyt on vaan hengiteltävä ja otettava iisisti.

  Eihän nyt meillä kaikki voisikaan mennä ihan niinkuin oppikirjassa...

  VastaaPoista
 6. nyt sitten leikit vain prinsessaa,ja annat ohjeita.Tiedäthän että kaikki maailman loitsutkin lausutaan puolestanne,ei muuta kuin tsemppiä toivoo mummi

  VastaaPoista
 7. Olipa ihana neuvalalääkäri, tuollaiset tädit ovat parhaita! Peukut pystyssä täälläkin!

  VastaaPoista
 8. Kovasti pidän peukkuja ja olen hengessä mukana! Olen seuraillut blogia jo jonkin aikaa ja nyt sitten ajattelin viestin jättää.

  Voimia ja toivotaan, että Pulla vielä jaksaisi masussa kölliä! =)

  VastaaPoista
 9. Voi pullaa. Pysyy se siellä, jos sä pysyt levossa. Olisit käskeny sen lääkärin soittaa miehelles. Olisit saanut ainaki hyvät naurut jos ei muuta. Mä olisin ainaki pistänyt lääkärin kurmottamaan miestä, ei olis varmaan tarvinnu pestä pyykkejä vuoteen... Mut mulla onki musta huumorintaju!

  Voi hyvin!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...