torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Pullalle

Ensimmäinen asia Pulla Pelonkesyttäjälle on hankittu (rattaita ei lasketa, koska ne on sekä Taaviaisen että Pullan yhteiset!). Leikkimatto, jonka kävimme tänään kahvitteluiden saattelemana koukkaamassa ystävältä.

Samalla tuntuu että toisaalta tämä kaikki konkretisoituu hetki hetkeltä. Pullan selviämistodennäköisyydet ovat yli 90% näillä viikoilla, jos mahtaa syntyä liian aikaisin. Näistä viikoista ei tartte montaa kun Taaviainen oli jo maailmassa. Ja nämä viikot ovat ne, jolloin vatsansisäinen sfääri meni pipareiksi edellisessä odotuksessa. Hurjaa.
ps. Tänään Iskä ja Taaviainen tulivat portaita ylös yhdessä, käsi kädessä. Hellyttävää - ja äitee oli taasen kameran kanssa kytiksellä! Siis askel on niin hutera että jos hetkeksikään laskee, on Taaviainen samantein nurin. Mutta treenaamalla, treenaamalla!

3 kommenttia:

 1. Voi hyvät hyttyset miten suloinen tuo teidän poikanne on. Tukkakin on niin särmästi laitettu! Uih, mikä sydäntenmurskaaja!!

  Potkua treeneihin! Hienosti menee!

  VastaaPoista
 2. Vooooiiii muiskis<3<3<3 Voi itku, miten ihana tuo poitsu voi olla. Niin tomerasti tullaan iskän kans portaita.
  Kyl voi olla ylpeä hänestä, todellinen sisupussi tämä veikka. Ei ole mitään epäilystäkään siitä etteikö tämä poika pärjää elämässä, mitä ikinä sitten tekeekään.

  VastaaPoista
 3. Pullalle terkut: koitas nyt pysyä sitkeästi siellä masussa. Jos vaikka kyllästyttäisit äitees ja oisit yliaikainen!!!!!! Ois tässä piirissä nääs tarvetta yhdelle sellaiselle. Jos se vaikka tasais noi puntit pikkuisen enemmän täysaikaisten suuntaan ;D

  Minimiehelle terkut!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...