sunnuntaina, toukokuuta 22, 2011

VärejäTälläisiä värejä meidän kotiin tulee. Ruutu ei toista niitä oikealla tavalla, mutta uskoisin että "meille aika arvatut" värit. Kävelin lastujen kanssa ympäri tätä kotia ja pysähdyin; kaikki värit ja sävyt löytyvät keittiöstä, keittiön verhoista.

Nyt pitää saada remskaa etenemään tasaiseen tahtiin, ilman että kuristetaan isännän kanssa toisiamme. Vahvatahtoinen hosuja ja vahvatahtoinen haaveilija yhdessä on aika pistämättömän tiukka valjakko - eikä todella mitenkään hyvään tapaan aina...

Tänään on tarkoitus saada vielä kaikki tapetit pois, mitä seinillä on. Joten ensi viikolla päästään tasoittamaan ja pakkeloimaan seinät, hiomaan ja sitten maalaamaan. Katon maalausta vielä mietitään; emme ole ihan tasan varmoja että sen uskaltaa itse maalata eikä kiinnosta kokeilla, millainen laatta sieltä syliin tippuu. Soitellaan ensi viikolla isännöitsijälle, josko hän osaisi kertoa tarkemmin.

Värejä, pintoja, haaveita, ajatuksia.


Kylppäreihin on tulossa uudet hanat (herranen aika tätä autenttista -63 muotoilua; ajan saatossa ei enään ollenkaan toimivaa... Erehdyin eilen pesemään käteni ja taistelin aikani että sain hanan taas kiinni. Siinä piti olla tietynlainen vikkelä ranneliike, jotta se suostui sulkeutumaan!) ja toivoisin pikkuvessaan suosiolla isomman lavuaarin. Onneksi Vaari on ammattimiehiä, joten hänen kauttaan homma onnistuu!

Päivä päivältä projektia eteenpäin!

7 kommenttia:

 1. Järkyttävää mikä hinku tästä heräsi oman kodin uusimiseen !!! Harmaakin on kaunis väri, kun se on oikean sävyinen. se saa muut värit kukkimaan.
  Mutta herranjestas nainen, alas sieltä tikkailta kurkottelemasta !!!!
  Tuo runo kodista osuu ihan paikalleen.
  Onnea Piukunen, omaan ihanaan uuteen kotiin. Ja ihan kohta teitä onkin siellä jo neljä+ eli 12 jalkaa kipsuttaa huoneesta toiseen.

  VastaaPoista
 2. Vaan ei ole helppo yhdistelmä sekään, kun on kaksi vahvatahtoista haaveilijaa. Näin siis meillä ja asiat eivät aina siksi etene.

  Vaikka en sinua koskaan ole tavannutkaan niin juuri nuo värit olivat kyllä tosiaan arvattavissa :).

  Ihanaa tuo kun saa laittaa omaa kotia!

  VastaaPoista
 3. Meillä on vessassa "isompi" lavuaari... onko teillä alkuperäinen "pienempi" vai onko se jossain vaiheessa vaihdettu?

  VastaaPoista
 4. Pokkeama - kiitos :)
  Maija - enkä tule alas, en en en! Varovasti vain kiipeilen!!!
  Riia-ruu, juu haastavia yhdistelmiä ja siihen aina se temperamentti matkaan mukaan niin huh...
  Ninpe- alkuperäinen on sellainen tosipikkuinen malja, joten tarvitaan reilumman kokoinen.

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat värit!! mun lemppari vihreä ;D

  VastaaPoista
 6. Jenni - mä oon ollut vihreän superystävänä jo tovin, mutta nyt vasta saatiin mieskin puhutettua siihen mukaan :) Mä niin nautin siitä, että omassa kodissa voi olla sitä VÄRIÄ - ei tartte olla maalarinvalkoista joka nurkka turpeana!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...