maanantaina, toukokuuta 23, 2011

Monitahoinen arki.

Vatsa kasvaa ja Pulla potkii. Samalla potkii äiti perhettään eteenpäin ja vanhemmat toisiaan rytistämään remppaa kasaa. Taaviainen osallistuisi mielellään jokaiseen työvaiheeseen ja täysikasvuisena taaperona nyt sitten osaa myös vetää uhmaraivarit jos äiti ei esim. anna vasaraa, sorkkarautaa tai maalipurkkia pienokaiselleen. On se outoa, kun toinen tahtoisi vaan auttaa!
Tänään olen sanonut irti tämän meidän vanhan asunnon, hoitanut myös vakuutusasiat kuntoon sekä viimeistellyt laminaattivaihtoehtoja miehen kanssa.  Niin ja ollut töissä sekä lapsen kanssa. Ihmeen monitahoista multitaskingia. Sen voin sanoa, että kun remontti on saatu hoidettua ja kesäloma korkattua heinäkuussa, kaatuu tämä äitee raatona pariksi päiväksi nukkumaan.

Vatsa jaksaa vauhdissa hyvin. Välillä on pieniä harkkasuppareita, mutta ei mitään kivuliasta. Mitä nyt SI-nivel vetelee kauhujaan vasemman pakaran tienoolla ja lattialla ei saa istua; mikäli istuu, ei pääse enään kivun vuoksi ylös. Hupinsa siis siinä kullakin!

Pelkoja on edelleen, mutta tekemisen maussa on se hyvä puoli, ettei ehdi niitä niin miettiä. Joten pidetään touhua yllä niin pääkin lepää ilman ajatusta. Helpottavaa, kai tämänkin voi lukea ratkaisuksi? Kesäkuussa seuraavaa neuvolaa (itse asiassa jo muutaman viikon päästä) ja sitten heinäkuussa äippäpolia. Tuntuu hyvälle.

Aurinkoa päiviin ja sopivasti sadetta, piristää heinosti!
Tästä se jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...