tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Reippaasti yli puolenvälin...

Hurjaa ajatella, että jos tilanne ois sama kuin Taaviaisen kanssa, parissa kuukaudessa meillä olisi toukka syntyneen. Pelottavaa.

Toivonkin, että saan rauhassa jäädä tämän pötsin kanssa mammikselle, kyllästyä pitkiin ja tylsiin päiviin, ihmetellä vatsan pörinää ja sitä että koska se H-hetki on.


Tuossa viimehaudonnan pötsinkasvatuksen tulosta lähes samoilla viikoilla.
Ei taida olla epäselvää, että mulla kasvaa lapset "suoraan eteen-ja ulospäin"!

Massussa myllerretään säännöllisen epäsäännöllisesti. Tällä kertaa istukka on takaseinässä - mutta en ensimmäiseen raskauteen verraten osaa sanoa eroa. Miten sitä onkin voinut unohtaa parissa vuodessa koko homman?

Välillä ihmetyttää, kun potkut tulee tosi ylös. Että miten korkealla se kohtu nyt oikein on? Korkealla - arvatenkin siitä että ruoka ei meinaa laskea ja jos laskee, tulee herkästi huono olo. Huomenna neuvolaan kuulemaan siitä totuus.

Möhevän muheva olo kuitenkin aina välillä.

4 kommenttia:

 1. Koska tämä ihme syntyy? Mä löysin blogisi vasta ja jäin heti koukkuun, ihania tarinoita kirjoittelet teijän elämästä :) Iteki odotan toista lasta ja on mukava lukea odotusjuttuja myös ;)

  VastaaPoista
 2. Hannah - teretuloa mukaan :)
  Tarkkaa laskettua aikaa en ole kertonut (sukulaisten vuoksi), mutta lokakuun kuluessa pitäisi ihan viimeistään tapahtua!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän, meillä on siis kuukaus väliä suunnilleen lasketuissa ;) Niin ja kiitos! Mukana ollaan ja vahvasti :)

  VastaaPoista
 4. Ihana massu ! Mulla silloin muinoin joskus, lapsi kun oli väärinpäin loppuun asti, hän nautiskeli potkimalla jatkuvasti rakon päälle. Sitä oltiin melkein aina "lirut" pöksyisssä. Tai sitten hän venutteli tunkien päätään kylkikaaren alle ja keuhkot kasassa ompi vaikeeta vetää henkee. Yhtä kaikki, ihanaa ja odotuttavaa aikaa kullatuilla muistoilla.
  Lykkyä pyttyyn Piuku oikein kasakaupalla. Pulla onkin semmoinen Pelonkesyttäjä, massussasi asustaa kerrassaan mahtava mimmi. Voi kuinka sitä näin sivustakin jo odottaa niitä vaavikuvia. Edes muutamaa.....joohan !!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...