keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

Päiväkodintätien terkut!

Hain Taaviaisen päiväkodista ja vastassa oli iloinen täti - Taaviainen oli kävellyt ihan itse 7 askelta; oli itse noussut ylös ja siitä lähtenyt. Ihan Itse. Nyt tädit kilvan spurttaavat natiaista liikkeelle, oli kuulemma juotu juhlakahvitkin ensimmäisten askelten kunniaksi! Äitikin sai pojan syliin niin että piti antaa kävellä riemua hihkuen halimaan!

Fyssarikin oli piipahtanut tänään ja kaiketi nyt sitten skipataankin se kävelykärry sieltä apuvälineyksiköstä. Että sille ei sittenkään olisi tarvetta. Noh, odottelen vielä fyssarin viimeistä viestiä asiaan, mutta olipahan taasen käynti oikein herran hetkeen!Kotiin tullessa keräilin kamppeita ja laskin tötterön tönöttämään rappuun. Yhtäkkiä jätkä lähti nelinkontin kiipeämään portaita. Ja kiipesi kaikki 12 porrasta (tultiin vaunuvarastolta, ulko-ovelta vain 6 porrasta) ihan itte kuin vanha konkari.

Nyt tapahtuu ja nopeaan.
Tämän lisäksi päiväkodissa on vesirokkoa. Joten liekö kotitreeniä tiedossa...

Olo on äimistynyt, sekin ilmaisu on riittämätön. Pitkän itkun ja suvannon jälkeen tapahtuu ja rytinällä!

15 kommenttia:

 1. Onnitteluja! Noinhan ne yleensä menee ryppäinä! Mahtavaa :)
  Mekin halutaan vesirokko, saako tulla hakemaan tartunnan jos tärppää? just oli vesirokkoa tarjolla toisaalla mutta en allergiatestien kanssa päällekäin viittinyt...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudesta taidosta! Hieno homma :)

  VastaaPoista
 3. Cathya- jesh, saa tulla noutamaan! Kunnon rokkokestit kehiin!

  Kiitoksia Liiolii, Poikkeama ja Katja <3

  VastaaPoista
 4. Hiphei! Teidän Herralla on nyt kyllä vauhti päällä!!!

  T. Pikku-E:n äiti =)

  VastaaPoista
 5. Voi hienoa! Meillä on ihan tavislapsi, mutta käveleminen opittiin vasta 1v8kk iässä, enkä ole kyllä hetkeäkään kaivannut entistä aikaa takaisin. Uskon siis, että voi tuntua ihan supermahtavalta kaikki askeleet :)

  VastaaPoista
 6. WAUDE!! Onpa hienoja uutisia!

  T.Pauliina

  VastaaPoista
 7. Taaviainen on löytänyt jalkansa ja sitämyöten myös itsenäisn etenemisen riemun, sillä kahdellä jalalla päsee paljon kovempaa kuin nelinkontin, mutta raput on hyvä mennä nelinkontin edelleen, tosin alaspäin se on aika hankalaa.

  VastaaPoista
 8. Jee! Onnittelut minimiehelle!
  Lapsen edistysaskeleita arvostaa ihan eri tavalla kun ne on pitkän odottamisen ja kuntoutuksen tulosta. Meillä odotetaan edelleen selkeitä sanoja, 3v synttärit lähestyy kovaa vauhtia, mutta aikanaan nekin ja jos ei tule sanoja niin sitten viitotaan.
  Meille saa lähettää vesirokkoa:)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa käydä lukemassa tälläisiä uutisia! Paljon onnea Minille huimasta harppauksesta, tätä kannattaa tuuletella!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...