keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

Ikioman aamun anatomiaa

Tänään saan olla päivän kotona. Ihan itsekseni.

Aloitin aamun käymällä labrassa (olen niiden vamppyyrien lempparisiili - tuikkivat minkä ehtivät) ja siitä suuntasin kierrokselle vaatekauppaan. Saalistakin sain, kevättä kohden kun mennään.

Täydelliseen vapapäivään kuuluu täydellinen aamupala. En löytänyt mielihalujani tukevaa kahvilaa jossa olisi saanut istua ihan rauhassa joten päätin suunnistaa stockan herkun kautta kotio. Sieltä tarttui mukaan mozzarella-valkosipuli focaccia ja luomupossua päälle. Iso purkki tuorepuristettua appelsiinimehua sekä jälkkäriksi mansikkaleivos.

Kotiin tullessa keitin ison ämpärin kahvia ja istuin sohvalle. Ja sitten heräsi intoa kertoa tästä teille - mulla on ihan iki-iki-iki-iki-omaa aikaa!

Elämän pieniä nautintoja. Pian ajattelin nykäistä itseni päiväunille.

ps. Nou hätä Taaviaisen kaasuttelussa; vaikka lauantai ja maanantai oli yhtä salamatouhua, niin siitä eteenpäin on menty rauhallisesti. Päiväkodissa ei suostu näyttämään taitoaan ja kotona silloin tällöin. Liekö koska sitten oikeasti ottaa ne koipeloisensa alle? 

2 kommenttia:

  1. Jos en väärin muista, niin esikoinen oli ensiaskelien jälkeen pari viikkoa kävelemättä ennen kuin uskalsi uudestaan yrittää.

    Kyllä se Taaviainenkin siitä vielä lähtee!

    VastaaPoista
  2. Meillä meni ensiaskelista kuukausi ja tuosta pystyy nousemisesta ilman tukea meni ensin kuukausi ensiaskeliin :-) Harkitsevainen kaveri! Jotta kyllä se sieltä tuloopi.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...