keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2011

Neuvolaterveiset!

Eipä sen kummempaa. Painoa tullut 3kg - ois voinut mun mielestä tulla vähemmänkin, mutta ihana neuvolantäti kertoi ymmärtävänsä; tarpeeksi paljon yrjöämistä aiheuttaa mehuhimon jonka tunnustan olleen. Nyt tuntuu siltä, että ruokailuun otetaan ryhtiliike!

Syke napsutti reippaasti 150 molemmin puolin - siis sillä masuloisella - ja koko ajan yritettiin vilistää anturin alta pois.

Kaikki siis hyvin valtakunnassa, sekä pääli- että sisäpuolisesti. Kiirettä ja väsymystä, mutta kiire pitää irti murehtimisesta irti ja väsymys takaa iltaisella tiukan vedon vaaka-asentoon.


Seuraavaksi 22 viikon korvilla - sitä ennen se pelottavalta tuntuva rakenneultra. Voi Pulla, me niin toivotaan että sulla on kaikki kunnossa.

3 kommenttia:

  1. Onhan hänellä kaikki kunnossa. Eläväinen äiteensä tullut energiapakkaus odottelee siellä päivänvaloon astumistaan. Siellä yksiössä on varmaan menossa kovat suunnitelmat mitä tehdään kunhan sieltä vapautuu.
    Ymmärrän, että murehdit/pelkäät, usko pois. Vaan älä murehdi turhia, semmosia joita ei oo vielä edes tapahtunut. Usko huomiseen Piukunen. Onhan sulle suotu ihme, olet raskaana, teet uutta elämää tänne maailmaan. Arvokasta, suloista ja ihanaa uutta elämää.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että teille on tulossa toinen lapsi:) Minulla on tainnut olla hieman taukoa blogisi lukemisessa, koska asia on mennyt ohi. Uskon, että kaikki menee varmasti hienosti:) Nostan todella hattua teidän hienolle perheelle:) Olette rohkeita ja selviätte perheenä yhdessä eteenpäin.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...