torstaina, maaliskuuta 17, 2011

Tänään...

Tänään meillä on nautittu arjen keskellä pienistä hetkistä. On tullut iloisia ja positiivisia uutisia, niiden avulla jaksaminen on ollut parempaa. Ohimoilla juilinut jännitys ja ahdistus on jo poistumassa. Tästä enemmän toiste.

Mutta tänään on ollut päivä, jolloin tuikitavalliset asiat ovat tuntuneet todella hyvältä. Kuten se, että iltapuuro maistui pienelle miehelle hyvin. Ja se, että kaupasta sain mukaani ison purkin banaanijugurttia jota saan litkiä katsellessani telkkaria. Tänään on iloisena aiheena se, että pian on viikonloppu ja rakas ystävä tulee viettämään lauantaita meidän perheen kanssa. Saa tehdä - ja syödä hyvää ruokaa erinomaisessa seurassa, josta minimieskin nauttii täysillä.

Lisäksi meillä on hassuteltu. Jo pitkän aikaa mukelo on juonut juotavansa lasista ja tuttipullot on haudattu pois. Toissapäivänä laps tahtoikin juoda nokkamukista kun näki sen kädessäni kaappia penkoessa - ja hyvin upposi maito. Tänään pikkarainen halusi hassutella tuttipullolla!

Ottaen huomioon, että meidän Ukkeli ei koskaan oppinut Itse juomaan tuttipullosta - sujui homma tänään tosi hyvin. Äitiäkin vähän vauvatti, kun piti saada tuo ukonrötjäke syliin halimaan.


Tätä kuvaa katsellessani, mietin todella että voiko tuota Järkälettä enään edes sanoa Miniksi? Missä vaiheessa hänestä kasvoi näin iso poika? Olen koko ajan kuvitellut muksun olevan pienempi  - eihä ne mitat (80cm ja rapiat/10kg ja murut päälle) niin paljolta kuulosta. Mutta niinvain tuo jätkä on mennä kavanut Ihka Oikeaksi Taaperoksi!

Meidän arki on oikeasti nykyään aika ihanaa. Ja se tuntuu hyvälle. Olen oppinut relaamaan tämän kaaoksen keskellä ja olen todennut, että me siivoamme kun ehdimme. Olkootkin lelut pitkin ja kasoja siellä täällä.

Arki tuntuu hyvältä.
Ja se on tärkeää!

6 kommenttia:

 1. :o) Ihana kuva! Tuli hyvä ja rauhallinen mieli!

  VastaaPoista
 2. On ne minejä ja vauvoja vielä pitkään :)Jotenkin kummasti minäkin olen oppinut sietämään kaaosta paljon paremmin nykyään mitä ennen lapsia! Ihana kuva teistä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Ja tuo ihana kuva sai meidän Kuopuksen sanomaan ensimmäisen lauseensa (en malta odottaa että saan asiasta ensi viikolla puheterapeutille hehkuttaa!). Kuopus näki sun ja Minin kuvan ja sanoi "täti vauva". Sanoin siihen että "joo, siinä on täti ja vauva". Kuopus sanoi "täti ja vauva". Minä pompin riemusta täällä! Ensimmäistä kertaa Kuopus sanoo jotain muuta kuin yksittäisiä sanoja. Meidän Kuopus osaa sanoa lauseen!

  Ja nyt hieman hävettää kirjoittaa tämmöistä kun tiedän että Kuopuksen ikäisten tavislasten vanhemmat ei ymmärrä mitä hehkuttamista tuossa on kun normaalisti tuon ikäiset puhuu jo pitkilläkin lauseilla. Mutta minäpä hehkutan kuitenkin! Minun Kuopukseni sanoi lauseen:) Melkein pitäisi järjestää juhlat:)

  VastaaPoista
 4. Bloggaajaäiskä; IHANAA!
  Mun täytyy postata enempi kuvia teidän kuopukselle :)

  Ihana asia, oi onnea tuhannesti! Tavisten vanhemmat ei tajua kokonaan, mutta me erityisen ihanat tajutaan - täysin!

  T: Vinkeän Äiti

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka mukavaa on lukea blogianne! Olen itse suuri "tavallisen kotielämän"-fani ja mukavaa lukea, kuinka teilläkin iloitaan arjen sujumisesta ja sen pienistä iloista. Olen seurannut perheenne elämää blogisi välityksellä jo ennenkuin "hankihyttynen" oli syntynytkään ja olen jotenkin 'koukuttunut' ihanaan tapaasi käsitellä asioita. Jatkakaa samaan malliin ja ylimääräinen rutistus 'lukijamummolta' ja vähän rapsutuksia Brunollekin. (Meidän 'rapsoni' kuoli vähän yli vuosi sitten pitkän elämän elänneenä ja vieläkin on niin ikävä:(

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...