keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2011

Hurjuuksia blogimaailmassa!

Kuten moni blogi-aktiivi tietää, on blogistaniassa happamien akkojen kerho kokoontunut haukkumaan lapsiblogeja. Asiatonta tuubaa on satanut etenkin lastenvaatebloggaajat, jotka kuvaavat lapsia ahkeraan.

Itse pysähdyin ajattelemaan. Kuinka paljon meitä sorsitaan netin palstoilla? Toisaalta, en tahtoisi edes tietää. Pyrin pitämään kuitenkin vähänkin yksityisemmät kuvat vähissä ja toisaalta blogin ajatus on jakaa tietoa meidän erityisen tuikitavallsiesta arjesta.


Mahdollisesti, jossain vaiheessa jälleen tulee muutos blogille - mutta ei hetinyt. Vinkeän Väkkyrän osoitteesta en taida toistaiseksi luopua - sen verran tutuksi me olemme Vinkeän Väkenä tulleet.

Mutta edelleen lukijoille muistuttaisin sen, että vaikka tiedossanne olisi meidän perheen oikeat nimet, niin jätetään ne kokonaan mainitsematta. Blogissa esiintyy Mini (tai taavianen tai hankihyttynen tai kakra tms) ja Vinkeän Äiti ja Vinkeän Iskä. Koira on Bruno ja pysyy Brunona.

Suojellaan kuitenkin sitä tarkempaa yksityisyyttä, eikös?

Ja postia meille voi laittaa osoitteeseen
vinkea.vakkyra@gmail.com

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Happamat ladyt voisivat olla tyytyväisempiä, jos Minin sijaan kuvaisit vaikka keski-ikäisten miesten rintakarvakasvustoja tai hangen alta sulavia "unohdettuja" koiranjätöksiä, mutta me emäksisemmät lukijat kokisimme sen suurena menetyksenä!

  Tämän lukijan huulet ainakin ovat sinetöidyt tässä henkilöllisyysasiassa. Helppoa, kun en teitä tunnekaan muuten kuin virtuaalisesti. Tuo nimi "Hankihyttynen" herättää muuten ainakin minun pojissani suurta ihastusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat Emäksiset Akat - pitäkää lippu yllä! Mä lupaan ottaa jonkun rintakarva-koirankakka-puhelinpylväs kuvakavalkadin vielä tänne. Jokupäivä :D

  VastaaPoista
 3. SHHHHHH, my lips are sealed. Jos sallit, mun lemppari taitaa nimenä olla tuo Taaperomies.
  Enhän minäkään tunne sinua muuta kuin virtuaalisesti, mutta yksityisyytesi säilyttäminen on yhtä tärkeä minulle kuin omanikin omassa Messisen blogissani. Ei liian henkilökohtaisia kuvia, ei mitään minkä perusteella joku nörvander voisi meidät löytää ihan oikeasti.
  Ihan oppiakseni uutta luen tätä blogia. Samalla olen tykästynyt myös sinuun. En haluaisi menettää tätä "tuttavuutta". Antaa eukkojen kälättää, maailmaan ääntä mahtuu eikä siitä kaikesta todella kannata välittää.Uskon, että vakilukijat kunnioittavat toiveitasi kaikessa.

  VastaaPoista
 4. Oho, olenpa tyytyväinen, että mulla on mennyt moinen marinakeskustelu täysin ohitse. Luulisi että ihmisille on yksi lysti, mistä joku toinen bloggaa, mutta nähtävästi ei... O_o Mieluummin minä luen lapsiblogeja kuin niitä satoja ja satoja teinien pitämiä "muoti"blogeja.

  VastaaPoista
 5. Niin, kukin tyylillään. Minä en taas käsitä noita muotiblogeja. Ei vain minua innosta. Silti en heitä parjaa. Kirjoittakoon siitä mikä itseään kiinnostaa ja antakoon minun kirjoittaa omista kiinnostuksen kohteista.

  Miten lasten kuvien julkaiseminen eroaa monien muotibloggaajien omista kuvista? Uskon näiden parjaajien olevan lapsettomia (siis tahallisesti). He eivät tiedä, kuinka joku voi viedä niin täydellisesti vanhempien sydämen. Kuinka jonkun pieni hymy voi valaista koko päivän. Enhän sitä itsekään tajunnut ennen kuin lapsen sain. Miten ihmeelliseen maailmaan pääsin mukaan.

  Sillä muodit tulee ja menee, mutta oma lapsi pysyy. Sitä ei kauden vaihtuessa vaihdettaisi uuteen kuosiin tai väriin. Ei sitten millään.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...