tiistaina, helmikuuta 08, 2011

Lenkillä

Ulkona on paljon lunta. Niin paljon, että meidän koko perhe tuntuu hukkuvan lumeen. Kävelymatkalla on lunta ajettu kävelytien varteen yli kaksi metriä. Tuntuu todella paljon lyhyemmältä kuin normaalisti - ja minä tiedän mitä on olla lyhyt!

Ulkona on hiljaista ja se on ihanaa. Puut imevät liikenteen kohinan ja iltaisella kuuluvat äänet ovat lumen tumpsahtelut oksilta hankeen. Käveltiin koiruuden kanssa kaksistaan pitkä lenkki. Rauhaa, hiljaisuutta ja yksinäisyyttä, sitä aina välillä kaipaa.
Nyt iltapalaa vielä, salaattia ja kalaa. Pian on kolmen päivän vapaat joista yksi on Äidin Iki Oma vapaapäivä. Nappula on tuolloin päiväkodissa ja Äiti saa Ihan Itse hoitaa päivän ajan itseään. Sekin tulee todella tarpeeseen. 

ps. Katselen telkkarista A2 keskusteluiltaa jonka teemana on työpahoinvointi. Suosittelen kurkkaamaan! Työ on niin iso osa elämää, että siellä pitää pystyä voimaan Hyvin.

1 kommentti:

  1. Nauti ihan täysillä sun omasta vapaapäivästä, se on sun.
    Minin synttäreillä vierailleena voin kertoa kaikille kakusta kateellisille tiedoksi: kakut olivat niin herkullisia. Piti maistaa pari palaakumpaakin, nam.
    Pieni mies oli aivan hersyvän nauravaisen hyvällä tuulella.
    Halit sinne!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...