sunnuntaina, helmikuuta 20, 2011

Helppoa?

En tiedä, onko poliittisesti korrektia sanoa että "Ihanan Helppoa!"

Nimittäin tänään iskin pikkujätkän iltapalalle katsomaan leffaa meidän kanssa (piirretty) ja toiseen käteen laitoin leivän. Tetrasta tarjoiltiin iltavelliä pillillä.


Mun tehtäväksi jäi siivota sotkut, mutta jätkä pisteli itte leivän ja joi melkein koko kahden desin iltavellin. Itse. Tetrasta. Pillillä.


Tämä vakuutti minut siitä, että joskus voin ottaa iltapalan iisimmin ja antaa pikkujätkän itte hoitaa sen sisäistäminen. Olipa helppoa!ps. Tänään kiivettiin sohvalle iha ite. Sen lisäksi sieltä tultiin naama edellä alas - Äiti ehti onneks napata jalasta kiinni. Termiitti!

3 kommenttia:

 1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)Silti ne vaan voi joskus tuntua niin hyviltä. Hyvä idea laittaa velliin pilli, meilläkin harrastetaan paljon pillillä juomista nimenomaan sen takia että on hyväksi suun motoriikalle.

  VastaaPoista
 2. Tää on niin upeeta luettavaa. Ihanaa. Jäbä on kuin kaikki pienet pojat; joka paikassa pää edellä ja kokeilemassa ihan kaikkea poikamaista. Syö kuin tukkijätkä rankan päivän jälkeen. maailma avartuu koko ajan laajemmaksi. Tästä voi olla todella hyvillä mielin. Te elätte nyt ihan lapsperheen arkea kaikkine ihanuuksineen.
  Kiva kuva tuossa, tekniikka näyttää olevan ihan hallussa. niin ison pojan oloinen vekkuli. Mahtavaa.

  VastaaPoista
 3. On ihan korrektia kehua jonkin homman olevan helppoa. Nauti!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...