keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Ostoshysteria!

Nyt on tullut hommattua Minille kaikenlaista. Talvipuvuista oli pulaa, kun käytössä oli vain yksi puku ja sekin liian iso - vaihtopukua tuntuu tarviivan kyllä. Joten, ostoshurmion vallassa kohti internetin ihmemaita sekä kauppakeskusta.

1.  Metsolan aivan ihana retrotyylinen kevytvanupuku. Kummasti kolahtaa omasta lapsuudesta moiset kuosit; valkoista apilaa ruskealla pohjalla - ihana!

2. CupCaken ruskea ihananihana haalari - kaupan täti osasi kertoa että erittäin kapeaa mallia. Minä hihkuin riemusta, kerrankin meidän rimppakintulle puku, joka ei pyöri tuulen mukana! Koko on 80cm eli käy vain tämän lopputalven, mutta minkäs teet kun lämpimän puvun tarvitsee! Jonka lisäksi se tietenkin on ihan ylisöpö!

3. Minymo:n high tech super extra funktionaalinen tekninen yyberhaalari (voi kun tää haalari hoitais viikkosiivouksenkin...) koossa 86; eli armoton teltta. Onneksi en luottanut tämän varaan, koska on ihan hillittömän iso meidän pikkaraiselle!!!

4. Duns:in ihana sienitakki, taas niin retroa ja omaa lapsuustraumaa eespäin jaettuna! Ah kuinka ihanaa!

5. Pieni mies ja isin t-paita. Yksinkertaisesti vain suloista.


Miten onkaan, ettei kirpaissut pätkän vertaa sijoitella pätäkkää nappulan vaatteisiin? Johtuu ehkä siitä, että meillä ei hirveesti oo tarttenut ostella, kun tuo hankihyttynen kasvaa niin valtavan hitaasti. Nyt on saanut ruotia poijes 74cm vaatteet ja ekat 86 on käytössä. Josko tällä paremmalla syömisellä sitten saatais hieman enempi lihaa luiden päälle; paino nimittäin on tippunut 9.2 kiloon nielurisaleikkauksen ansiosta. Puolisen kiloa verotti se parin viikon toipuminen! Eli ei taida juuri toivoa olla, että 2v päivään mennessä saataisiin se 10kg rikki.

ps. pahoittelen, että kuvat ovat todellakin ns. megaonnettomia. Lahjakkuus taitaa mulla loppua siihen siunattuun hetkeen kun tartun kameraan; ylivaloittuneita, epämääräisiä syheröitä! Mut hei, mä välitänkin teille fiilistä - en totuutta!

5 kommenttia:

 1. *valuttaa litratolkulla kuolaa*

  Haittaisko kauheesti, jos kävisin yöllä pöllimässä nuo kaikki?

  VastaaPoista
 2. Vinkki tuleviin talviin vielä. MoloKids. Meillä on hoikkelilla Molokidsin toppa nyt ja ah ihanaa se ei ole TELTTA <3 :). On meillä yks telttakin toki, niin voidaan lähtee telttaileenki :D

  VastaaPoista
 3. Maiju, saattaisinhanmie pahastuakkii jos et kaffelle jäis :D

  Täytyy pitää toi Molo mielessä. Mulla on vaan niin iso ongelma tuon vaatteen nimen kanssa, kun huumorinkukka on aikamoinen mätäkasvi mulla :D

  VastaaPoista
 4. Kuten sanottu, meilläkin postissa tulossa minymo ja tuo molo ;D Kertoilen miten molo istuu hoikkeliinille niin ehdit vielä hamstrata vaikka ensi talveksi...

  Söpöjä on, mutta paras on tietty tuo iskän teeppari ;)

  -puuhis-

  VastaaPoista
 5. Arvaa vaan kaks kertaa, onko meidän Neidille tulossa samanlainen sienihuppari. Tais osua vielä saman värinenkin! Nyt on sitten jo ensimmäinen pariskunta-asuste hommattu näille ipanoille :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...