perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Ei oo!

Meidän Minillä on uusimpana hittiviittomana "Ei ole"!

Tuo lapsenrontti kerjää kahvia koko ajan, kun näkee että äitillä on muki kourassa. Usein yritän sanoa, että et saa, se ei ole lapsille, mutta jätkä inttää sisukkaasti viittoen "tahdon, tahdon, tahdon". Saatan heltyä antamaan pienen maistiaisen.

Maistiaisen jälkeen totean, että ei ole, nyt se on loppu. Jätkä levittää kätensä, katsoo muo silmiin ja viittoo "Ei oo" - kun ei ole niin ei ole!

Toinen lempparijuttu on nyt "harakka huttua keittää". Sitä pitäisi leikkiä ihan koko ajan. Muksu tulee viereen ja syvälle silmiin katsoen alkaa hämmentää huttua kämmenellään. Kärsivällisyys ei ihan riitä antamaan jokaiselle pojalle, kun niin nopeasti pitäisi päästä kutittamaan naurunremakan saattelemana. Ihana.

Hämä-hämä-häkki laulu on myös tullut suureen suosioon. Poika osaa viittoa jo laulun mukana ja toruu jos jätän jonkun kohdan viittomatta, tai viiton huolimattomasti väärin.

Tuntuu hyvälle.
Jätkässä on potentiaalia kunnon komentajaksi!

3 kommenttia:

 1. Meillä nukahdetaan usein Harakka huttua - laulun tahtiin :). VOi ku meitinkin pojalla oisi kärsivällisyyttä/kiinnostusta leikkiä noita laululeikkejä :).

  Aikas ihana postaus!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja kaikki nuo. Harakka huttua keittää on myös meillä tällä hetkellä tosi suosittu:).

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni diktaattori! <3 :)) Ei sitä niin vain huijata, eikä fuskata leikeissä.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...