keskiviikkona, joulukuuta 22, 2010

Siivoo itte sit!

Tänään käytiin hoitamassa joulukaupat ja päätin, että on aika siistiä huusholli jouluaattoa varten. Olkkarin telkkarihylly on kerännyt tasoilleen hiivatinmoisen määrän rojua ja pölyäkin oli tarjota pienelle villakoira-armeijalle. Tapani mukaan nostin sohvan rahin hyllyn eteen ja kiipesin, ehdin tovin jo puuhata.

Kunnes rahi keikkas ja minä lensin komeasti suoraan selälleni, otin vasemmalla ranteella vastaan. Aluksi tuli pelästys, että mitä hiivattia tässä nyt oikein tapahtu ja tarkasteluvaihe, jolloin tunnustellaan että mikä meni rikki. Samalla nauratti niin että pissat meinas olla housussa. Onneksi Mummolla oli mini vieressä ja hän ehti ilmalentoni aikana oikaista koipensa, jotten lyönyt päätäni lattiaan.

Nyt naputtelen konetta vasen käsi idealsidepaketissa, miettien että huomenna mahtaa olla selkä kipeä. Aijai ja ohhoh!

Lopputulos; siivoaminen on ihan turhan hullua hommaa.

4 kommenttia:

 1. alan olla huolissani kun tuo pakarakipu ilmiselvästi on suvussa,männäviikolla piukun täti valitti pakaroitaan.mutta se mikä ei tapa se vahvistaa,terveisin mummi

  VastaaPoista
 2. Hmmm... ajattelitko viettää joulusi telkkarihyllyssä. Usko nyt hyvä ihminen, että villakoirat kuuluu hävittää joskus toisella kertaa ja ihan kaikessa rauhassa, ei joulutohinoissa.
  Pitäkää nyt perheen isukki ehjänä ja mummi hyvällä tuulella niin selviätte taas vähän aikaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Mummo, väärin: se mikä ei tapa, vitu**aa :P

  Tuulia, mummi vahtas että tehtiin joulusiivoa, miun oli pikkupakko kesyttää noita villakoiria! Perheen isi on priimana ja mummo näytti ainakin viimenäkemällä hyvinvoitiselta :D

  VastaaPoista
 4. Piuku....ne on joulupukin porot kun lentää, ei ihmiset ! :)

  Toivottavasti saat kuitenkin olla joulun ja muulloinkin , terveenä. Anna sen villakoirafarmin olla, näytät niille sitte imuricowboyta jossain mutkassa.
  Mummin jalka, se on maailman paras vakuutus, mummin kädet on se toinen maailman paras apuväline. Kumpikin osio varustettu älyllä ja kekseliäisyydellä sekä ällistyttävällä reaktionopeudella. Mummot on superia ihan mihin vuoden aikaan tahansa. Itselläni ei enää heitä ole...ja odotan koska itse pääsisin tuohon kastiin. Vaikkei eväät mummina olemiseen niin hääppöset ole.

  Voi hyvin Piuku kulta ja oikein hyvää ja riemullista joulun aikaa sinne.
  Essiltä terveiset sille brunis-komistukselle.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...