sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Operaatio toipuminen

Toipuminen jatkuu tasaisen epätasaisesti. Viime yönä lapsi nukahti kolmen-neljän aikaan, herättyään kymmenestä alkaen noin 20 min. välein itkevänä. Viimein oli lääkeaika ja se taisikin pikkumiehen tuuduttaa uneen. Ne tramaltipat olisivat olleet ehdottoman tärkeät...

Vaikka kipukohtauksia selkeästi on ja välillä lääke myöhästyy himpun, niin hyvät hetket on sitäkin parempia. Lapsi on juonut nyt enemmän kuin minään muuna päivänä, pullosta maistuu myös velli ja maito. Juominen on todella hidasta ja selkeästi myös hieman kivuliasta, mutta juo. Lapsen lempijuoma on erittäin laiha maitokahvi, meinaan huomenna kaupalta ettiä kofeiinitonta kahvia niin saa mukula juoda. Kuvitelkaa, tän ikänen kakaruus ja lempijuomaa on kahvi... Ettei ois äitiinsä tullut?

Ruokapuolesta hittejä ovat viili ja pizza, sekä juustonpalaset. Selkeästi kakara kaipaa jo pureskeltavaa ja pelkät mössöt ahdistaa. Päiviä operaatiosta onkin jo 4 joten olen uskaltanut hälle antaa vähän pureskeltavaa. Jos en anna, muksu narskuttelee hampaitaan.

Niin ja jotta toipumisesta ei tehdä liian helppoa, on tuolla kakaralla nyt jonkintasoinen räkätauti päällä. Mutta ekan kerran oikeesti räkäsenä jopa henkikin kulkee nenän kautta! Aiemmin pienikin nuha, niin nokasta loppu samantein ilma.

Nyt yritän keksiä, mitä herkkua tuo haluaisi huomenna syödä. Lihapullia? Nakkeja (ilman kuoria)? Lihapiirakoita? Jotain valmispöperöä eineshyllystä? Kaikki on sallittua, mitä alas saadaan. Hernekeitto vois tosihitti, siitä ainakin muuten pitää. Ideoita saa myös heittää.

Niin ja jouluviikon kunniaksi;

9 kommenttia:

  1. Oikein hyvää joulua teille ♥

    VastaaPoista
  2. Hienosti toipuu urhea, reipas pieni! <3 Toivottavasti ensyö on jo parempi, tarvisitte koko perhe kunnon yöunet!

    Nimim. itekki nyt monta yötä nukkunu huoniosti lapsen flunssan takia..

    VastaaPoista
  3. Ihana lukea, miten onnistunut operaatio tuo leikkaus oli!

    Maistuisikohan Minille näin joulun kunniaksi lanttu- tai perunalaatikko?

    VastaaPoista
  4. Hyvää joulua teidän perheelle!!!

    VastaaPoista
  5. Hyvää ja iloista, rauhallista joulua teille sinne.
    Minillä ihanasti prinssipaita päällä. Suloinen poika, tekis niin mieli napata, mutta niinkun sovittiin en sitä tee.
    Hienosti sujuu paraneminen, lapset on niin ihmepakkauksia tuossa asiassa.

    Kuorettomat nakit muuten solahtaa varmaan parhaiten kurkusta perunamössön kanssa. Muistelen, että niitä tais upota Jonskuun silloin vuonna papu.

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia ystäväiset!

    Viime yö oli myös raskas, itkua ja hampaiden kiristelyä. Edelleen kaduttaa, etten niitä tramal-tippoja kinunnut lääkäriltä, koska aamuyöstä kipulääkkeen vaikutus vähenee ja tulee ihan selkeä kipupiikki. Sitten suppoa ja sylittelyä, niin saadaan nukkua vielä aamuun asti!

    Täytyy noi laatikot testata, josko ne miniatyyrille maistuisi. Lanttulaatikko ei ainakaan viimeksi uponnut (mun herkkua, vetelen heti kun kauppoihin tulee!) Mutta jos nyt vahvat maut olisivat hitti!

    Maija, me kokeiltiin kans tää flunssaversio nielurisaleikkauksesta, jäätävä yskä ja räkis minillä päällä. Kauhulla pelkään, ettei vaan nuo leikkauspinnat aukea... Tänään aamulla tuli yskän mukana "rupia" mukana, verenvuotoa ei onneksi ole ollenkaan ollut.

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla, että toipuminen sujuu mukavasti ja joulumieli alkaa hiipiä ajatuksiin.
    - Mites tuollainen imelletty perunaloora kera nakkien? Työelämässä olevana helpoin ite tehty juttu on esim. ed.päivänä jääneestä runsaasta muussi-satsista tehty jauheliha/makkara-laatikko ;)

    Joulun taikaa perheellesi!

    VastaaPoista
  8. Aika hauska tuo kahvi :)

    Oikein hyvää joulua teidän koko perheelle<3

    -Kastanjapuu-

    VastaaPoista
  9. Nescafella on kofeiinitonta pikakahvia, jota itse kittasin imetysaikana ja nytkin taas... etenkin maitoon tehtynä se on toooosi hyvää :) Maistuu varmaan teidän pienellekin ;) Toki se "imeytyy" vain kuumaan maitoon, mut antaa sen sitten jäähtyä.

    VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...