sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Lyriikkaa ehdasta elämästä

Mä oon välillä miettinyt, että mistä hiivatista muusikot repii näitä laulujaan. Nykyään en ihmettele. En juuri mitään.

Clifters; Hyvä bore
Tsiigatkaa, joku heittää paskaa seinään hyvä bore, paha tsumba taivaaseen. Tsiigatkaa, joku heittää paskaa seinään jotain tippuu, jotain tarttuu tapettiin... (Öhöm. Lapsen käsi hakeutuu turhan nopeasti vaipanvaihdon yhteydessä, sinne, minne EI pitäisi)

Semmarit; Ne tulee ja hakee sut pois
Kello on jo kaksitoista, asemalla vierekkäin, nukkumatin juna jätti taaskin yllättäin. Kello on jo kaksitoista, vellihousu pillittää, unimaito rinnuksilla, sitä itkettää. *uinuu pienoinen* Äiti anna lämmin maito, pojallesi uni tuo. riepu kainalossa minun sylissä se syö. Lisää lasken ärräpäitä, minuutissa ennättää, höpötellä niitä näitä kunnes ymmärtää, auttakaa nyt jumalauta mies ei pysty nukkumaan, päivät hakkaa palikoita, yöt se karjuu vaan... (Kamoon, ei tartte perustella!)


PMMP: Henkilökohtaisesti
Sä kavereita vaivaat, kuin tunnustaisit taivaat, mitä tuli sanottua "sika" ja "mä inhoon suo" (MINÄKÖ tempperamenttinen?!?!)


Leevi and the Leavings; Onnelliset
Kerää kynttilät pois, emme tarvitse nyt romantiikkaa, kun olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikaa. (Sain synttäri/joululahjaksi uuden läppärin. Mies haaveilee isosta flätti-telkusta. Ou jee, tekniikkaa, Beibe)

Zen Cafe: Sydänkohtauksia
Revi tyynyliina, mä rikon astioita ja saan vuokses sydänkohtauksia, keräät sirpaleista pienen rykmentin ja pysyt mussa niinkuin allergia - aikuisiällä  (Ei vois enempää pitää kutiansa. Yhdessä pysytään, kuin allergia aikuisiällä)


2 kommenttia:

  1. Ou jee! Näitä sanoituksia kaivamalla voisi todellakin löytää mitä ihmeellisempiä "yhteen sattumia"

    VastaaPoista
  2. Zen Cafe.....suoraan elämästäni. Ja sitten niin sitkee allergia, vuosikymmeniä kestänyt.
    Mistä ne tietääkin näitä ihmisen arkipäivän juttuja noin hyvin??!!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...