sunnuntaina, lokakuuta 10, 2010

Tästä lähtee!

Olen jo pitkään pyöritellyt ajatusta läheisen liikuntakeskuksen jäseneksi liittymisestä. Olen samassa paikassa treenannut ennen Taaviaisen odotusta ja nautin todella. Monen monta kertaa juttelin isännän kanssa, että onko hän valmis antamaan mulle omaa aikaa sellaset 3 x viikossa. Kuulemma on.

Nyt sitten olen makustellut ja pohtinut ja vertaillut ja päätynyt juuri tuohon samaiseen liikuntakeskukseen. Tuntitarjonta on ihan mielettömän laaja, on lapsiparkkia ja teemakursseja. Kaiken kruunaa se, että marraskuussa alkaa paritanssikurssi jonne meinataan tässäyttää ittemme isännän kanssa. Pitää saada ruhoa liikkeelle ja katsetta ulos kotiympyröistä!

Meinaan myös rikkoa rajojani ja kokeilla sitä hiivatin Zumbaa. Itseasiassa tänään. Hautaudun takarivin nurkkaan heilumaan epätahdissa ja hyllymään epärytmissä. Liikkuuhan ne valaatkin sulavasti; mutta vedessä. 

Aion jatkaa samoja tunteja kuin aiemmin. Combat-tunnit, nyrkkeily, FitBall ja Core uusimpana. Ehkä vähän joogaa, kahvakuulailua, kinesistä ja voimatreenit (levytangolla). Katsoo nyt, millaisella rytmityksellä. Kaikkea kun on kokeiltava, paitsi kansantansseja ja sukurutsaa; kansantanssitkin on jo testattu. 

Tammikuuhun asti on kortti sitten voimassa jonka jälkeen sopparia voidaan uudelleenmuokata. Nuo kuntokeskukset kun yrittää naittaa loppuiäkseen jäsenikseen. Ostin toisen jäsenyyden itselleni, jolloin soppari on lyhempi ja edullisempi kuin uutena ostettu. Tähän vielä päälle 3 personal trainer tapaamista. AVOT!

Ihanaa! Lihakset, teille on käyttöä - näyttäytykää!

Edit:
Testattu on se zumba. Voin kertoa, että oli yhtä sulava kuin halko ämpärissä, eli ei ehkä ekalla testillä mun laji. Mutta sen verran rankka setti, että täytyy ihan hikiaspektista nykästä uusiksi koko touhu. Olin ihan litimärkä kun tunti oli ohi, mutta niin oli kyllä kaikki muutkin. Ennen sitä vedin vielä puolen tunnin kevyen juoksutreenin. Ainoa surku oli, että kun katoin maton kalorimittaria, niin hiivatinmoisen hien päästä siinä näytöllä kulutettuja kaloreita oli surkiat parisenkymmentä. Karsea vaiva yhden suklaapalan kalsujen eteen. Ja älkää luulko että suklaasta luopuisin ;D Täytyy juosta vaan enempi!


5 kommenttia:

 1. Ooh, vaude!! Tuo on kyllä hieno juttu. Oon huomannut, että mitä enempi pääsee liikkumaan mielekkäästi sitä parempi on olotilakin.

  Meidän perheen pitäs saada jostain ulkopuolinen lastenhoitaja, että pääsisin niihin jumppiin, mihin haluaisin. Zumba on yksi niistä. ;)

  VastaaPoista
 2. Kinesis ja fitball on aivan loistavia, kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä asenne! Mäkin oon laskenut niin että suklaasta ja jätskista en luovu, sitten vaan lisää kulutusta :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä Piukuuuu! Zumba on mun mielestä arsesta, mutta muut kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...