perjantaina, lokakuuta 15, 2010

Hitaatkin oppii kun tuhannesti toistaa!

Tänään on ollut ilonpipanoita vatsassa muljautteleva tunne. Huolimatta siitä, että olen kurkkukipuinen, päänsärkyinen ja räkäinen (taaaaas...) ja että on hillitön kiirus, on tänään ollut iloinen päivä. Todella iloinen. Tuo ilo pokkasi itsensä kuuluviin vasta iltapäivällä.Fyssarilla oli tänään ollut reisu minimiehen luo. Reissuvihkosta saatiinkin lukea upeita uutisia! Kolmessa viikossa on nappulan taidot menneet mielettömästi eteenpäin. Ylösnousu tukea vasten onnistuu ongelmitta. Mini oli leikkinyt seisten parin tytön kanssa jotka olivat olleet sohvalla; kakara oli sitten päättänyt lähteä tukea vasten kävelemään, sivuaskelin.Kaikki tämä kehitys on tullut rehellisesti ihan parin viikon sisällä. Lapsi on noussut matalakiidosta korkealentoon, huterasta pikkutattiaisesta ihka oikeaksi taapertajaksi! Meidän supersulppunen pikku mies.Miten tärkeitä nämä onnistumisen kokemukset onkaan. Taas jaksaa paremmin, kun huomaa että homma etenee. Ihanaa!

ps. sori huonolaatuisista kuvista, oli asetukset ihan päin prinkkalaa mutten ny vaan jaksa korjata! Fiilis välittyy ja soon tärkein!

10 kommenttia:

 1. Hurraa Mini, maailman näkee pystyasennosta aivan uusin silmin! Huippua! :D

  VastaaPoista
 2. Hei, olen pitkään seuraillut teidän arkea ja nyt vasta hoksasin ilmoitella itsestäni muutenkin kuin lukijalistoilla :)

  Todella hienoja uutisia! :)

  - adalemina

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Mä arvasin että se vaan hautoo asioita ja kohta tärähtää kaikki taidot tiskiin kerralla.

  Varo ettei se huomenaamulla kiipeä salaa itse sängystäänkin ulos kun tuollaista tahtia pitää, tiedä vaikka kävis samalla reissulla ulkoiluttamassa koiran ja keittämässä aamupuurot *hih* :)) Kato ehkä se on hautonut enemmänkin juttuja salaa :)

  VastaaPoista
 4. Ylös- ja eteenpäin ihmisen mieli - myös mini-ihmisen!

  VastaaPoista
 5. Ihana Mini, olen ylpeä! :) Ja niin iloinen ja onnessani teidän puolesta. Maasta se pienikin ponnistaa <3

  Pakko kiinnittää erityishuomiota pikkumiehen hurmaaviin vaatteisiin, ihania! Ja hei poitsun posket on ihanasti vähän ehkä pyöristyneet, voi rakkaus! :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa Mini! Ja kohta mennään tosi lujaa!

  VastaaPoista
 7. No niin, siinä se taas nähtiin, pojat tykkää tytöistä. Aikamoinen teho noilla pikkutytöillä.
  Mitähän vielä saadaankaan kuulla.
  Tässä taas nähdään, että lapsi tarvitsee ikäistään tai vanhempaa seuraa ja esimerkkejä. Mallioppiminen on niin tehokasta, mitenkään kenenkään kotihoitoa väheksymättä. Teillä on käynyt todella hyvä tuuri hoitopaikan kanssa, kaikilla ei ole niin hyvin.
  Jaiks, miten ihanaa nähdä poika autoilemassa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tsempeistä ja onnitteluista! Toimitan pusut Rinssille kun hää herää!

  Lettu; Juu joka paikkaan pitää ängetä pystyyn, koska perspektiivi sieltä on parempi!

  Adalemina; tervetuloa ''Julkilukijaksi'' - mukava tavata :) Ihanaa kun saa kertoa tälläisiä iloisia asioita!

  Leena; eiks ole, ihanaa!

  Cathya; Hilloamisen mestarit ry. Jos mainitsemasi asiat tapahtuu, syön vielä omat kalsarini - mutta ei kuulostaisi huonolle!

  Tiuhti; kyllä, nyt kun on hiffattu homman nimi! Saas kattoa kauanko menee että tulee ne ekat askelee!

  Anniina, kiitos ystävä kallis <3 Mä tykkään hirveesti tosta sinivalkosesta yökkäristä, soon ihan mun suosikki!Ja taitaa olla joo että alkaa poika viimein keräämään panoa; reidetkin on liikkumisen ja lihasten myötä muuttuneet tikuista pölkyiksi, ihanaa että poika tulee äitiinsä :D

  Heidi; joooooo sitä ootellaan, että koska kaasukahva aukeaa ihan todella!

  Tuulialle vielä; nyt riittää jalat auton päältä lattialle, joten alkaa kunnon kaaratreenit! Ja päiväkoti on ollut superhyperhyvä juttu meidän minille, se oikein imee taitoja toisilta! Ihan tässä parissa kuukaudessa on tullut niin valtavasti uutta että ei oo tosikaan; kehtaan nostaa kyseenalaiseksi (ainakin kehitysvammaisten/erkkalasten kohdalla) sen, että alta 3-vuotias ei hyötyisi ryhmämuotoisesta päivähoidosta! Jaksan latvat, täällon elävä esimerkki!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa Mini!! Siitä se lähtee, kohta et enää pysy perässä!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...