torstaina, syyskuuta 02, 2010

Minikokoinen tuholainen

Meillä asuu maailman ihanin tuholaishyönteinen. Tuo aloitti matkansa isännän sanoin sisäloisena, jatkoi reissuaan ulkoloisena ja on nyt tuhohyönteisistä tehokkain, tuo pikkukokoinen hankihyttynen!


Yhtäkkiä Minin huoneesta kuului kolinaa. Hän oli päättänyt tyhjentää käyttövaatteensa tuolin päältä ja räjäyttää suljetut lelulaatikot auki. Anti mennä vaan! Äitiä vaan nauratti. 
Olohuoneessa kakara otti ja ronttas lelulaatikkonsa nurkkaan, heitti sen nurin ja aloitti viskomaan leluja. Löysi seasta yhden tutinkin! Mestaritermiitti Mini!

ps. Äitillä on jo parempi mieli, väsy oon yhä mutta syynä on onnettoman surkeat yöunet; milloin mistäkin syystä. Ehkä tämä kaikki rutiinien vakiinnuttua helpottaa. Uskon ainakin siihen, vakaasti! 

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :))
  Joo, sekasotkua riittää täälläkin pikku säätäjän toimesta. Uusin hitti on tyhjentää äitin CD-levy kaappi :) Ollaan tyytyväisiä uusista taidoista :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nyt taas hivenen vähemmän ahistaa tämä meitin kodin kaaos :D.

  VastaaPoista
 3. Ihan on tutunnäköistä :D
  http://myperfectlife-emmy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Aika pätevää touhua ja eiköhän tuossa omaehtoista harkintaakin näy kuvien perusteella olevan. Joo, termiitti on kotiutunut teille ;D

  VastaaPoista
 5. Olipa muuten huippu artikkeli teikäläisistä! Melkein tuntuu kuin olisitte tuttuja kun blogia tullut seurattua sinun raskausajoista lähtien. Olenkin ihmetellyt miksei mikään lehti nappaa teidän tarinaa. Tai no siitähän kyllä sais jo vaikka kirjan kirjoitettua!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...