torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Vinkeä Rintafile!

Laukkuun on pakattu
 • Kaarituettomat urheilurintaliivit
 • Kännykkä
 • Kela-kortti
 • Muutama euro rahaa
 • Ja sinne yritetään löytää vielä läjäpäin luotani karannutta rohkeutta.


Huomenna aloitan aamulla suorittamalla leikkauspesut loppuun ja työstän höylällä operaatioalueen karvattomaksi. Tämän jälkeen pakkaan itseni autokyytiin suuntana rintarauhaskirurgian yksikkö. Aamusta saan ylleni tyylikkäät hospitaalin vaaleanpunaiset- tai keltaiset kalsariasut ja mahdollisesti upeat sairaalasukat. Mennään moikkaamaan radiologia joka iskee vasempaan naiseuteeni rautalanganpätkän merkkaamaan kasvainta. Ja sitten todennäköisesti ootellaan, ellei kohtalon käskijä ole nostanut minua leikkauslistan kärkeen. En kyllä millään halua olla se perjantain viimeinen potilas... Kun saadaan tipat kouraan, pamit huuleen ja nainen laverille, ''akikariharri''-kirurgi aloittaa työnsä. Tehdään vinkeää rintafilettä, ála rintarauhaskirurgia. Tohtorit ovat suunniteleet, että iltapäivästä fileoitu pikku-rouva toimitetaan kotihoitoon.

Turha väittää etteikö jännitä. Kutsu operaation tuli pikapikana peruutuspaikan ansiosta - sama se missä välissä sitä makaa kotonaan dreeni rintapielestä roikkuen. Tärkeintä on, että lääkitys on kohdallaan ja homma sujuu. Että se siitä hyvin alkaneesta työurasta, nyt on mamma parkkerattu kotiin muutamaksi viikoksi. En voi sanoa että vastentahtoisesti, koska todellakin tahdon päästä tästä pahkasta eroon. Olkootkin vaikka kuinka hyvänlaatuinen, mie en enään jaksa! Keskussairaalan ''Isohupi'' ranneke on menettänyt hohtonsa, tää on nyt jo niin nähty. Tahdon vain sen ''parhaat napit'' läpyskän kouraani ja toiseen käteen dokumentin nimeltä ''terveen paperit''.

Pitäkää mulle peukkuja, raportoin mahdollisimman pian, minkä värisiä ne lääkehuuruissa nähdyt pikku-ukot ja elefantit olivat.

14 kommenttia:

 1. Peruutusajat tulevat joskus tosi tarpeeseen ja toisinaan yllättävät, mutta silloin sitä harvemmin peruu saamaansa aikaa ;)
  Lycka till!

  VastaaPoista
 2. Rohkeutta Piukunen, rohkeutta! Lykkyä, onnea ja Voimia!!!

  VastaaPoista
 3. Ei muuta kuin rohkeaa mieltä! Mä tykkään peruutusajoista, ei ehdi alkaa jännittämään liikaa! Hyvin se sujuu :)

  VastaaPoista
 4. Oikein kovasti rohkeutta ja jaksamista ja pikaista paranemista! Tähän samaan hengenvetoon pitää todeta, että on ollut ilo seurata Vinkeän blogia. Olen kokenut niin ilot ja surut kanssanne tällätavoin etänä. Jos olisi tarvis, voisin allekirjoittaa kaikki sanomasi. Monet hymyt ja naurut olen saanut lukiesani sinun niin nerokasta ja leppoisan rehellistä tapaa kirjoittaa asioista. Terveisin, vähän hiljaisempi lukija ja tuleva kolleega :)

  VastaaPoista
 5. Rohkeutta ja pikaista paranemista! Ehkä peruutusajassa on se hyvä puoli ettei ehdi liikoja miettimään!

  VastaaPoista
 6. Peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee hyvin. Onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 7. Voimia operaatioon ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä! Vaikka taidatkin jo olla siellä tositoimissa :-)

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä! Olen varma, että kaikki sujuu hienosti :)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä ja peukkuja täältä meiltäkin kovasti!

  VastaaPoista
 11. Parempi peruutuspaikka kuin vuoden jonotus. Eli tsemppiä ja sinisiä mukavia ukkeleita kera vaaleanpunaisten elefanttien hattaroilla istumassa. Kotiin purkki mukavuustabuja ja tosi paljon tsemppiä. Kyl se siitä.

  VastaaPoista
 12. Onnea matkaan! Kun leikkaus on tehty, toipuminen alkaa ja jokainen päivä on kohti parempaa. Olin itse leikkauksessa kuukausi sitten. Jännitti ihan hurjasti, mutta hyvin kaikki sujui.

  Lämpimin terveisin
  Sophia

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...