perjantaina, heinäkuuta 16, 2010

Pikkusia juttusia

Ensinnäkin, ylösnousukilpailu alkaa olla ihan viimemetreillään. Uskoisin (ja toivoisin). Tänään ekaa kertaa mininappula kiipesi tyynyn yli, ojentaen molemmat jalat suoraksi niin että jalkapohjat olivat maassa. Eli sellainen tyylikäs 90 asteen kulma. Jos olisi suoristanut siitä vielä itsensä, olisi kilpailu ollut siinä. Mutta vielä on arpapäiviä jäljellä!Toiseksi, tänään kauppareissulla ratsasin prisman lastenvaateosaston. Ihan hämmästyin miten makeita juttuja siellä oli! Päiväkotiuraa varten nimittäin tarttitaan lisää vielä huppareita ja sisätossut, edeltämainittu löytyi ja sisätossuja vielä kummastelen (riippuu nimittäin oppiiko vai eikö opi seisomaan ennen päiväkotia).

Kolmanneksi, sää tänään on ollut hieman viileämpi. Ei sen puoleen, yhtälailla hiki on valunut ja olo on ollut vetämätön, mutta nyt illalla pystyy jo hengittämään. Luksusta!

Neljänneksi, mun haava on ollut kipeä. Ei hälyyttävän-, sykkivän-, järkyttävän-, tai huolestuttavan kipeä. Lähinnä sitä tuntuu kirvelevän, ihan kuin haavaan valuisi koko ajan hikeä. Tuo mahdollisuus on kuitenkin ohitettu sillä, että liiveissä on ohuin mahdollinen terveysside (monikäyttöisiä vehkeitä) ja kirvely tuntuukin sisällä. Aikani pohdittuani ja kysyttyäni asiaa tohtori G. Ooglelta, hän kertoi että haava on tottakai ommeltu useammassa kerroksessa ja sulavat tikit voivat aiheuttaa tuota kirvelyn tunnetta. Mitään tulehduksen merkkejä ei nimittäin ole havaittavissa. Joten, aika syödä kiltisti niitä kipulääkkeitä joita aluksi luulin tohtorin määränneen ihan muodon vuoksi. Torvi minä!

Viidenneksi tahtoisin muistutaa kaikkia vähän lihaa syöviä ihmisiä kesän vaaroista. Jos puolisonne (kuten meillä) keksii yhtäkkiä tehdä ison kasan ''ribsejä'' - älä vedä kyljysriviä ja ihmettele. Punainen liha ampuu nimittäin vatsan aivan sekaisin. Aivan sekaisin. 

Kuudenneksi tahdon vain toivottaa aurinkoista viikonloppua! Älkää palako ja syökää jäätelöä!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä tikkien sulatteluun! <3 Ne ei oo kyl mitään järin mukavan tuntuisia kun ne sulaa...

  VastaaPoista
 2. Heippa,
  Hyvä että haava paranee ilman tulehdusongelmia ja hienosti etenee Minin seisomaannousut, pidämme täällä peukkua :))
  Noista prisman ihanuuksista mulla on aika surkeita kokemuksia. Söpöjä vaatteita mutta useampi ollut aivan susia. Värit lähtenyt ekoissa pesuissa ja yksi fleecepuku nyppääntyi nuhjuiseksi saman tien. Kannattaa siis testipestä niitä ennekuin kuin enempää ostaa. Toki olemme löytäneet ko. kaupasta myös helmiä :) Tsemppiä hienvalutteluun ja jäätelöäää... jooo!!! :))
  t. K ja N

  VastaaPoista
 3. Sellasta tässä vaan, että vaikka eroa tekee tietenkin se, että nyt on helle ja sulle taisi vielä jäädä kutakuinkin koko rinta jäljelle, joten hiostusta, painoa ja hankaustakin saattaa olla - toisin kuin itselläni, jolta lähti kaikki pois jo tammikuun lopussa.. Mutta kirvelyä en tuntenut kummankaan leikkauksen jälkeen ja toisen jälkeen jo pihistelin kipulääkkeissäkin. Käy ihmeessä haava- ja punktiopolilla näyttämässä haavaa, jos yhtäänkään epäilyttää nuo tuntemukset. Parempi turhaan kuin liian myöhään, eiks juu ;)

  VastaaPoista
 4. saara- mä sulattelen itteäni heteessä ja tikkejä tississä :) kiitoksia!

  cathya - meillä on kestänyt Risman kuteet yllättävän hyvin. Fleeceä vältän muutenkin kun tuntuu että ne nyppiintyy aina, mutta cirafin fleecepuku kesti kyllä koko viime talven. Onkohan sulle osunut maanantaikappaleita vai onko meillä ollu vaan hyvä munkki?

  Tee - jep, kohteliaasti jättivät vielä tissiä jälelle, eihän tossa oo ku pieni monttu. Mä kans mietin että pitää varmaan ens viikon maanantaina tunkasta ittensä sinne haava-ja punktiopolille jos yhtään tuntuu siltä. Mä mietin, että toi kipu voi tulla myös siitä, kun surffasin melkein 6 tuntia ostoksilla torstaina... Kun enhän mä oo kipeä :D Noh, taitaa elo opettaa :D

  VastaaPoista
 5. Joo, ollaan me löydetty kyseisestä kaupasta myös helmiä. Teillä on käynyt sitten "helmimunkki" :D

  VastaaPoista
 6. Just please, be careful with that wound.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...