maanantaina, heinäkuuta 12, 2010

Lupa kitistä?

Kesän kovimmat helteet on täällä! Nyt olisi erittäin upea aika parkkeerata itsensä meren rannalle, nauttimaan vedestä ja auringosta. Mutta ei. 

Mies soitti puistosta, että lähdetään rannalle uimaan. Minä vähän pahoitin mieltäni; etkö muista että mulla on kahden viikon uimakielto - eikä hikoilukaan ole suotavaa. Mikä olisikaan ihanampaa kuin uiminen! Kuitenkin sovittiin, että lähdetään keskiviikkona tuttavaperheen kanssa katsastamaan ranta. Kahlaan sitten polvet vedessä, enkä enempää. Tai teippaan puurokattilan tissin suojaksi...


Kotona on kuuma, tekisi mieli olla ilman rihman kiertämää - mutta rihmaa on päälle kierrettävä, jotta tuo leikkaushaava ei ota itseensä. 

Joku sanoi, että nauti säistä sairaslomalla. Mä sanon, että ei onnistu. 

Terveisin, Vinkeän Hikiporsas Äiti joka niiiiiin tahtoisi uimaan. 

4 kommenttia:

 1. Ei se uiminen niin mukavaa ole, siellä saattaa jopa kastua :) Paarmojakin löytyy rannoilta, joten pysy vaan poissa. Kyllä se kahlailukin auttaa, kunhan et kaadu turvallesi siellä rannalla. Koita jaksaa tätä lämpöä ja ajattele että kyllä se viimeistään jouluksi on ohi.

  VastaaPoista
 2. On lupa kitistä. Omasta leikkauksestani on aikaa reilu kuukausi ja mielestäni mulla on oikeus kitistä vieläkin :)(vähän kyllä syytäkin). Helle ja leikkauksesta toipuminen ei ole mukava yhdistelmä, mutta päihitettävissä. Paljon tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 3. Täälläkään ei nyt ole nautittu helteestä, vaan ilmalämpöpumpun viilentävästä ominaisuudesta ;) On se kumma, ettei me "sairaslomailijat" osata nauttia kunnon kesästä..

  VastaaPoista
 4. Ninpe - mutkusäetnytajua. AINA pitää saadaa JUUR se mitä EI voi saada. Höh, tietenkin :D :D :D Ja ah kun talvi alkaa ja saa kaivaa omat toppavaatteet esiin, ihanaa!

  sophia - niinpä. valitetaan, kun kerrankin on oikeus. Ja jos joku sanoo että ei saa valittaa, niin sanotaan, että hittovie leikatulla on oikeus kitistä! haavan puhtaana- ja kuivana pitäminen on asteen verran haasteellista muuten näillä säillä...

  tee- joo, meidän sairaslomailijoiden pitäis käydä joku kurssi ''kuinka nauttia sytostaattihoityrjötyksestä heltellä'' tai ''helli leikkaushaavaasi helteessä'' - buhah ! Musta hjyymör. Paras hjyyymör. Voimia sinne!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...