keskiviikkona, heinäkuuta 28, 2010

Ällölöllö

Tarkennetaas vielä vähän tätä mun episodia. Eli jos et  ole ällötyksessä mukana, se löytyy edellisestä postauksesta.

Iltapäivällä ystäväni, jolta on tehty toisen rinnan poisto, kävi luonani. Juteltiin sitten tästä mun ''alkuräjähdyksestä'' ja kun tyhjensin tuota naiseutta, näytin sitä eritettä ystävälleni. Hää totes, että itseasiassa, saman näköstä ''marjakiisseliä'' kun mitä hältäkin on otettu punktiolla poijes leikkausalueelta.

Nyt heräsi kysymys; onko tämä sittenkin vain sitä eritettä, mikä olisi pitänyt punktoida pois? Kun mulle sanottiin, etteivät usko että punktiota tarvitaan ja jos olo on, niin tule käymään. Mutku ei ole ollut sellainen olo? Kuitenkin sitä mömmöä oli noinniinkuin reilunpuoleisesti. Tulevilla viikoilla saatan siis joutua pistäytymään punktiopolilla tyhjennettävänä - eli saas kattoa miten tää lähtee. Aamulla se oli ollut tulehduksellisen näköistä, mutta nyt jo rauhoittunut sameaksi ''marjakiisseliksi'' - vai onko kaksi antibioottia jo ottanut ja tehnonnut näin nopeasti?

Jos sikseen tulloo, niin punktiopolille vie askeleeni.
Mut hei, arvatkaas onko hyvä olla, kun ei oo kipiä (köyhä kyllä oon, vääntääkseni vanhaa sananlaskua :D) 

3 kommenttia:

 1. Ompa kyllä hyvä tosiaan, jos se kipu on kerran poissa! Vaikka olisi saanut ehkä vähemmillä säikäytyksillä selvitä kivun syy :/.

  VastaaPoista
 2. Voihan mömmö ! Siinähän sen kivun syy sitten oli. Tilanne on ollut varmaan aikas karsee, mutta ihan hauskasti taas asian kerroit. Harvempi olis sanonu että tissi räjähti :) Paine tekee aina tehtävänsä jos ei immeiset huomaa avittaa. Onneksi näin eikä mitään hitaasti hiipivää fisteliksi ujuttautuvaa löllöilyä. Vaikka se räjähti, oli varmaan kuitenkin parempi niin. Antiloopit tehoaa nykyisin kuitenkin hyvin tommosiin löllöihin. Täs tarvitaan taas vaan muutama annos Piuku-tsemppiä niin eipä räjähtele enää. Koita kestää, tsemppiä. Ajattele, harvalla sitä sentään on räjähtelevää tissiä. :) <3

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika sun kanssas!
  Sorry, mutta multa pääsi nauru tuosta ällölöllöstä, tuntien sinut ja miehekkeen. Ja itsepä kirjoitit noin elävästi.
  Onneksi kuitenkin kaikki hyvin, nyt ei kai vähään aikaan tarvi jännätä sun puolesta.
  Otapa rohtoa, lääkettä nauti, kohta on kaukana pipi ja tauti.
  Voikaa kaikki hyvin, halit kaikille!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...