sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Tylsyyden multihuipentuma.

Voi elämä!


Tuloss valivalia ja kitikitiä, joten jos tahdot pitää päivänpaisteen läsnä, siirry vaikka tänne

Tänään on tylsää. Todella tylsää. Ankeaa, hiljaista, väsynyttä, aikaansaamatonta, ahdistavaa ja kertakaikkisen t-y-l-s-ä-ä-ä-ä-ä-ä.... Iskämies nimittäin tekee hoitovapaallaan sunnuntaipäivät töitä ja minä olen Napukan kanssa kaksin kotona. Koko aamun satoi, oli harmaata ja vetistä. Ei inspiroinut. Unet jäi lyhyeen kun herra ''et tasan meinaa nukkua enään kuuden jälkeen tuokaa viihduytystä'' aloitti päivän ennen kukonpierua. Greit. Yritin eilen illalla päästä ajoissa nukkumaan, mutta tuo samainen herra piti viihdettä yllä pyörimällä ja tuhisemalla sängyssään. En oikein osannut nukahtaa, kun koko ajan oli fiilis että ihan just se pärähtää rääkymään.

Hampaita tehdään taas oikein koko pienen elon voimalla. Jatkuvaa karjumista, huonoa syömistä, tavaroiden paiskomista, yleistä viihtymättömyyttä - tätä kaikkea on ilmassa. Pelkään, että pian minäkin otan samat opit ja ryhdyn moiseen touhuun. Itse kun käy täysin lyhyillä valoilla, tuntuu tälläiset päivät todella ankeilta.

Nyt ulkona paistaa aurinko, mutta ei todellakaan kiinnosta lähteä märkään maastoon reippailemaan. Ei reippailuta, ei pätkääkään. Kenkiä pitäis tuolle ukolle kattella, mutta ahdistaa juosta kaupoissa joissa hinnat ovat hunajaa ja koot liian isoja. En todella maksa yli 40-euroa tuon vielä kävelemättömän natiaisen kengistä. Kumisaappaat pitäis löytää, mutta kun niistä pienimmätkin kääntyvät kontatessa jaloista ympäri. Toinen on kontillaan mutta terät osoittaa taivasta kohden. ''Jei''

Nyt tarttis jonkun todella hyvän ankeudenkarkoitusloitsun. Tai päiväunet. Ensimmäinen on mahdollista, toinen ei. Tuo hammasmaakari on nimittäin nukkunut pian kolme tuntia päiväunia. Kaiken lisäksi, aamulla herättyään sammui sitten yhdeksältä päiväunille. Nukkuu, Nukkuu ja Nukkuu. Kunhan nukkuu myös yöllä. Eilen jäi päiväunet todella vähin reissupäivän takia, joten kaipa tuo nyt karhuaa niitä univelkojaan takaisin. Olis karhunnut aamulla....


Valivali, kiti kiti.
Piristäkää minua!

(kiitos, anteeksi ja kuulemiin)

5 kommenttia:

 1. Joo tällaista tämä välillä on... Itse ostin Mentalwearin liikkeestä nuorelle jäppiselleni t-paidan, jonka rintamuksessa luki hänen perushokemansa meille aikuisille: Valivali valivali....
  Se osui ihan nappiin tälle hepulle :)

  Ja nykynaisen loituissa on tuo lasten nukkuttamis-loitsukin. Kätevän emännän sivustoilta se löytyypi ;)

  VastaaPoista
 2. hih, mä voin ottaa ittelleni tuollaisen valivali-paidan :D Nuo kätevän emännän manaukset on kyllä hyviä! Onneksi näitä päiviä on harvoin.

  VastaaPoista
 3. Onko sellaista paitaa olemassa, jossa lukee: "Jäkäti jäkäti jäk"???

  Laitetaan mulle semmonen pakettiin...

  -huokaus-

  VastaaPoista
 4. Napulle kiroileva siili paita, jossa lukee; mitä mää ny taas olen muka teheny!! Sopii myös äireelle.
  Ja äkkiäkös tuunaat tpaitaan just semmosen tekstin kun tuntuu.
  Miten olis loitsu ; häivy himmeä hämäryys, saavu älynväläys, muiluta masennus muualle, taio tuike taivahalle,vaienna valitus vanhemman, jämäytä jurnutus jälkikasvun. :)
  Kyl se siitä. Jos tää ei auta niin aina on Fasun sininen.

  VastaaPoista
 5. Tiedän, olen naimaton ja lapseton, joten minä en saisi varmaan edes käydä täällä, kommentoimisesta puhumattakaan...mutta tunne on tuttu. Joskus sitä ei vaan jaksa mitään.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...