tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Makeannälän iltahuijaus!

Iltaisin iskee kamala Mums Mums. On saatava jotain hyvää, mieluiten nythetinopeasti. Ahteri on levinnyt siihen malliin että hävettää, vaikka paino laskikin yhdessä vaiheessa aika lailla rätisten. Mitenkäs muuten, kuin syömällä, on sen massansa takaisin hankkinut. Kesä kuitenkin helpottaa; on tarjolla ihania marjoja ja kasviksia, kotimaisia herkkuja sekä paheena vielä tässä vaiheessa ulkomaiset herkutukset. 

Tässä siis makeannälän iltahuijaus Ála Vinkeän Mamma- Maustamatonta jugua himon verran.

- 1 desiin n. 1teelusikallinen luomuvanilijajauhetta (aitoa kamaa, alusta loppuun!) tai vanilijahimon mukainen määrä. (Itse suosin punnitse-ja-säästä kaupan jauhetta, tai sitten ruohonjuuresta, siellä hinta vaan korkeampi!)

- Omantunnonverran sokeria, itse laitan pari hyppysellistä

- Tuoreita marjoja tai hedelmiä, itse suosin mansikoita ja mustikoita, kun niitä nyt saa ( toistaiseksi ulkomaanherkkuja, mutta olkoot)Ääntä kohden!

9 kommenttia:

 1. Herkullisesti kuvailtu ja kuvattu. Onneks jk:sta löytyy marjajugurttia tlk -> heti tänne :0

  VastaaPoista
 2. Blogia lueskelin,niin taisin kommentoida edelliseen juttuun tämänkin edestä.
  Toistankin tässä vaan, että jenkkakahvat lullaa kun on koitettava tätäkin herkkua. Mutta eihän se tieteskään voi lihotella, kun marjathan on suorastaan hoikentavia, eiks nii?? :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta toi vaniljajauhe, en oo ikinä ennen kuullutkaan!

  VastaaPoista
 4. Mulle heti kanssa tuota vaniljajauhetta, en oo moisesta kuullutkaan ennen mutta sitä on nyt saatava!
  nimim. ihan pieni vanilja-addikti

  VastaaPoista
 5. Äkkiä menkääs naiset hakemaan sitä vanilijajauhetta! Eli samaa kamaa kuin valinijatangoissa, mutta valmiiksi perattuna. Namskukkuu, mielettömän hyvää!

  VastaaPoista
 6. Aaaah, voi vau! Toi kuulostaa niin hyvältä, etten osaa muuta kun olla pirun katkera siitä, ettei täältä mistään vaan saa tollasta ihanaista vaniljajauhetta...mut mustikoita. Jep, mustikoita mä haluan meidän kärryyn ens kauppareissulla :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon repsahtanut nyt raakasuklaaseen. lueppa terveysfaktat ja riemastu. NEitsytkookosöljykin vaan laihduttaa ja kaikki aineet on täys vitamiineja ja mineraaleja. Ja se on suklaata!! Tekeminen on tosi helppoa ja nopeeta ja tulos taivaallinen! Haeppa tarvikkeet vaikka ruohonjuuresta addiktoidu :)))

  VastaaPoista
 8. Superhyvännäköisiä nuo marjat !

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...